Limited edition OnePlus 5T Lava Red kommer till Europa och USA

0
29

Lava Red upplagan av OnePlus 5T bryter upp monotonin i svart/silver/guld-telefoner ute, men företaget gör ett retsamt långsamma utbyggnaden. Tja, Amerikaner och Européer kommer att slutligen kunna komma in på mål i morgon.

Detta är en limited edition, så det kommer att vara tillgängliga endast så länge lagret räcker. Försäljningen startar 10 GMT imorgon (6 februari) och priset är $560 / €560 / £500. Om du beställer från den 8 februari, är frakten gratis.


OnePlus 5T i Lava Red anländer i Europa och USA

Detta är för OnePlus 5T med 8GB RAM och 128GB lagring. Ja, den begränsade utgåvan säljer för samma pris som den vanliga Midnatt Svart modell. Den djärva röda färg var inte lätt att uppnå, aluminium var anodiserad mellan två omgångar av sandblästring (plus ett lager av anti-fingerprint-beläggning) för att få se att OnePlus var ute efter. Du kan se hur det ser ut i våra händer-här.

OnePlus alun Emily Ratajkowski är tillbaka för att främja den nya färgen:

PS. OnePlus erbjuder 15% rabatt om du köper två av samma tillbehör, t ex Kula hörlurar, stötfångare fall och även OnePlus ryggsäck, så att du och en kompis kan spara lite pengar.