Xiaomi att meddela Redmi 5 i Indien den 14 februari

0
26

Xiaomi väntas tillkännage den nya Redmi 5 och Redmi 5 Plus i Indien på onsdagen den 14 februari. Vi fick ett media bjuder in till evenemanget och att företaget också ut teasers på sociala medier.

Den Redmi 5 är efterföljaren till den populära Redmi 4. Det växlar till den nu så populära 18:9 bildförhållande visas tillsammans med några andra förbättringar såsom en något snabbare processor och bättre kameror. Det är också en Redmi 5 Plus modell som har en större, högre upplösning med ett större batteri.

Det sägs att de två telefonerna kommer att ingå som Redmi Not 5 och Redmi Not 5 Plus för Indien, men ännu har vi ingen bekräftelse på detta. Som vanligt för Xiaomi, vi förväntar oss att de telefoner att vara aggressivt prissatta. Du kan hitta vår granskning av Redmi 5 här och Redmi 5 Plus här.