Aeroflot å stramme opp håndheving av hånd-bagasjeregler

0
92

Passasjerer må presentere all bagasje for registrering, inkludert håndbagasje anadditional elementer gjennomført uten ekstra kostnad i overkant av gratis bagasje og hånd-bagasjen innrømmelse.

Sheremetyevo Airport
googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

MOSKVA – Fra 15. februar 2018 Aeroflot vil være stramme kontroll av håndbagasje på Sheremetyevo lufthavn og andre flyplasser på tvers av sitt nettverk. Kontrollene vil gjelde for hele varigheten av passasjerer’ pre-flight prosedyrer.

Passasjerer må presentere all bagasje for registrering, inkludert håndbagasje og flere elementer som er gjennomført uten ekstra kostnad i overkant av gratis bagasje og hånd-bagasjen innrømmelse. En liste over alle disse elementene, samt reglene for transport av bagasje og håndbagasje, er tilgjengelig på Aeroflot hjemmeside.

Før ombordstigning på flyet, ansatte eller representanter for selskap skal måle alle passasjerer’ hånd bagasjen for å sjekke at det er i samsvar med airlines standarder i form av størrelse og vekt, så vel som antall ledige plasser.

Dersom en passasjer er håndbagasjen ikke er i samsvar med standardene, må passasjeren side er det over til å bli sjekket inn med innsjekket bagasje. Hvis, som et resultat gratis bagasjekvoten inkludert i passasjerens billett er overskredet, at passasjeren må betale for overvekt.

I tilfelle av en overtredelse av bagasje regler, og dersom passasjeren nekter å betale for overvekt som kreves av de vilkår som er fastsatt i passasjerens transportavtale, Aeroflot forbeholder seg retten til å nekte transport til passasjeren, i samsvar med Art 107 av Luft-Koden til den russiske Føderasjonen.

Aeroflot understreker at det vil bli noen endringer i eksisterende regler på hånd-bagasjen innrømmelse, bare styrket håndheving av disse reglene.

Et spesielt system for sporing håndbagasje vil bli innført som en følge av hyppige klager fra passasjerer, at det er ikke nok plass til å imøtekomme deres hånd bagasje inne i hytta. Størrelsen på overhead lommer er bestemt av fly produsenter. Å plassere håndbagasjen som ikke er i samsvar med bestemmelser i overhead-avdelinger forhindrer at andre passasjerer fra å være i stand til å trygt lagre sine eiendeler i flykabinen. Dette til syvende og sist har en negativ innvirkning på passasjerenes komfort og sikkerhet i kabinen under flyging.