Aeroflot av att skärpa efterlevnaden av hand-bagage regler

0
69

Passagerare måste visa upp allt bagage för registrering, inklusive handbagage anadditional poster redovisade till ingen extra kostnad utöver gratis bagage och handbagage ersättning.

Sheremetyevo Flygplats
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

MOSKVA – Från och med den 15 februari 2018 Aeroflot kommer att skärpa kontrollen på sidan bagage på flygplatsen Sheremetyevo och alla andra flygplatser i hela sitt nät. Kontrollerna kommer att vara i kraft för hela den tid av passagerare ” pre-flight förfaranden.

Passagerare måste visa upp allt bagage för registrering, inklusive handbagage och ytterligare poster som värderas till ingen extra kostnad utöver gratis bagage och handbagage ersättning. En lista över alla dessa saker, liksom de regler för transport av bagage och handbagage, är tillgänglig på Aeroflot s webbplats.

Innan du går ombord på planet, anställda eller agenter för företaget att mäta alla passagerares handbagage, för att kontrollera att det överensstämmer med flygbolagets normer i termer av storlek och vikt, liksom av det antal platser som finns tillgängliga.

Om en passagerares handbagage inte uppfyller de normer, passagerare måste lämna över det checkas in med bagage. Om som ett resultat av den fria bagage ingår i passagerarens biljett överskrids, att passageraren måste betala för extra bagage.

I händelse av en överträdelse av bagage regler, och om passageraren vägrar att betala för extra bagage som krävs enligt de villkor som fastställs i resenärens reseavtal, Aeroflot förbehåller sig rätten att vägra transportera passageraren, i enlighet med Artikel 107 i Luften Kod i den ryska Federationen.

Aeroflot betonar att det inte blir några förändringar av de nuvarande reglerna om hand-bagage, bara förbättrad efterlevnad av dessa regler.

Ett särskilt system för att spåra handbagage kommer att införas som en följd av upprepade klagomål från passagerarna om att det inte finns tillräckligt med utrymme för att rymma sitt handbagage inne i kabinen. Storleken på overhead fack bestäms av luftfartyget tillverkare. Placera handbagage som inte överensstämmer med föreskrifterna i overhead fack förhindrar att andra passagerare från att på ett säkert sätt kan förvara sina tillhörigheter i kabinen. Detta har i slutändan har en negativ inverkan på passagerares säkerhet och komfort i stugan under flygningar.