Amara Cay Resort engasjerer Miguel Waldo som General Manager

0
64

Islamorada er blomstrende flykte omfavner frisk lederskap.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

ISLAMORADA, FLA. – Forankret i den laid-back og munter livsstil i Islamorada, Amara Cay Resort annonserte Miguel Waldo som daglig leder. Med 22 års erfaring i bransjen, Waldo vil kaptein award-vinnende, 110-rom resort med strategisk retning og øya gjestfrihet.

“Vi ser frem til å se Amara Cay Resort blomstre under Miguel lederskap,” sa Eddie Sipple, regional general manager of Resort Islamorada Selskapet. “Hans opptatt av oppmerksomhet og engasjement for å etablere en personlig forbindelse beriker hele Amara Cay Resort familie. Ved å ta ethvert skritt som er nødvendig, Miguel vil fortsette å bygge Amara Cay suksess mens du fremme resort-bredt initiativ.”

En effektiv kommunikator, Waldo er trespråklig i engelsk, italiensk og spansk. Waldo tok en mastergrad i Hotellet Administrasjon og Ledelse fra Florida International University (EFE) og har en bachelor i statsvitenskap fra Ohio State University (OSU). Før han begynte i Amara Cay Resort, Waldo led Courtyard by Marriott Key Largo som general manager, hvor han var instrumental i samlede virksomhet, gjestenes trivsel og utvikling av de ansatte. Tidligere denne stillingen, han holdt en åtte-års periode med Ramada over hele Verden, begynner som general manager assistant av Ramada Key Largo, og deretter general manager av Ramada Florida City.

“Jeg kunne ikke være mer begeistret for å bli med Amara Cay Resort team,” sa Miguel Waldo, general manager av Amara Cay Resort. “Vi har et fantastisk team her og mitt ønske er å se hver gjest permisjon med varige minner, og dermed bygge på Amara Cay Resort’ s posisjon som en ledende resort i Florida Keys. Lidenskap og samfunnet denne gruppen av medarbeidere vist gjennom Orkanen Irma har vært inspirerende, og det er virkelig en ære å være en del av en fantastisk team.”

Anerkjent av Conde Nast Traveler leserne som en ” Top Resort i Florida Keys,’ elegant, men likevel diskret resort ligger langs Atlanterhavet presentere frodige plener og palm-pepret, grasiøs utsikt å lage en autentisk følelse av sted med bekvemmeligheter For Livet’. Blander tid-æret avledninger med ren avslapning, tilfeldig omdefinert Amara Cay Resort inspirerer gjestene til å kuratere en personlig, ikke-manus reise #AmaraCayVacay måte.