Qatar Airways for å starte direkte flygninger til den greske øya Mykonos

0
40

Sesongens tjenesten starter 30. Mai. Award-vinnende airline vil også begynne direkte tjenester til Thessaloniki 27. Mars.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

 

DOHA, QATAR – Qatar Airways kunngjorde at de vil lansere direkte fly til Mykonos, Hellas starter 30. Mai 2018. Den vakre øya Mykonos vil være den tredje greske reisemål i den prisbelønte airlines raskt voksende, globale nettverk, etter lanseringen av direkte service til Thessaloniki i Mars 2018

Mykonos, et av Kykladene i Egeerhavet, og er berømt for sine hvite bygninger satt opp mot fantastiske turkise vannet. Med sin kosmopolitiske og pulserende atmosfære, Mykonos er også et ideelt utgangspunkt for å starte en øy-hopping gresk sommer ferie.

Qatar Airways konsernsjef, Hans Eksellense Mr. Akbar Al Baker, sa: “Mykonos har lenge vært en av våre mest ettertraktede Europeiske destinasjoner, og vi er veldig stolte av å være den første Gulf-operatøren til å tjene Mykonos direkte. Øya har en sentral beliggenhet blant Kykladene gjør det til et svært attraktivt feriemål. Vi ser frem til å tilby ferierende bekvemmeligheten av direkte service til denne fortryllende øya denne sommeren.”

Fire ukentlige sesongens fly til Mykonos Island National Airport vil bli operert av en Airbus A320, med 12 seter i Business Class og 132 seter i Economy Class.

Den prisbelønte airline også nylig annonsert at de vil lansere non-stop flyreiser til Thessaloniki, sin andre reisemål i Hellas, fra Mars 2018. Fire ganger ukentlig ny tjeneste mellom Doha og Thessaloniki vil også bli styrt av en Airbus A320-fly, med 12 seter i Business Class og 132 seter i Economy Class. Qatar Airways tilbyr også tre daglige avganger til Athen.

Passasjerer som reiser til Hellas vil nyte Qatar Airways uovertruffen fem-stjerners service, både på bakken og om bord. Samt nyte den prisbelønte in-flight-tjeneste om bord på Skytrax Airline of the Year 2017, passasjerer vil også ha tilgang til Oryx En, Qatar Airways’ in-flight entertainment system som tilbyr de nyeste blockbuster filmer, TV-boks sett, musikk, spill og mye mer.

Mykonos er bare ett av mange nye ruter planlagt av Qatar Airways for 2018, inkludert Canberra, Australia, Thessaloniki, Hellas og Cardiff, STORBRITANNIA, blant andre. Den prisbelønte airline nå forbinder reisende til flere byer i Europa enn noen gang før, med de siste lanserer i Kiev, Praha, og Dublin, bare for å nevne noen.

Qatar Airways foreløpig har tittelen “Airline of The Year” som deles ut av den prestisjetunge 2017 Skytrax World Airline Awards. I tillegg til å bli kåret til Beste Flyselskap av reisende fra hele verden, Qatar nasjonale flyselskapet har også vunnet en rekke andre store premier på seremonien, inkludert ” Beste Flyselskap i midtøsten,’ ‘Verdens Beste Business Class” og ” Verdens Beste førsteklasses Flyselskap Salong.’

Rute:

30. Mai-22 Jul og 05 Sep-30 Sept:

  • Doha (DOH) til Mykonos (JMK) QR-311 avgang 07:05 ankommer 12:00 Ons
  • Mykonos (JMK) til Doha (DOH) QR-312 avgang 13:00 ankommer 17:40 Wed
  • Doha (DOH) til Mykonos (JMK) QR-311 avgang 08:05 ankommer 13:00 Torsdag, Lør, Søn
  • Mykonos (JMK) til Doha (DOH) QR-312 avgang 14:00 kommer 18:40 Tor, Lør, Søn

25 Jul-02 Sept:

  • Doha (DOH) til Mykonos (JMK) QR-311 avgang 07:25 ankommer 12:20 Wed
  • Mykonos (JMK) til Doha (DOH) QR-312 avgang 13:20 kommer 18:00 Ons
  • Doha (DOH) til Mykonos (JMK) QR-311 avgang 08:05 ankommer 13:00 Torsdag, Lør, Søn
  • Mykonos (JMK) til Doha (DOH) QR-312 avgang 14:00 kommer 18:40 Tor, Lør, Søn