Qatar Airways för att starta direktflyg till den grekiska ön Mykonos

0
56

Säsong tjänst påbörjas den 30 Maj. Prisbelönt flygbolag som också kommer att börja direkt till Thessaloniki den 27 Mars.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

 

DOHA, QATAR Qatar Airways meddelade att den kommer att starta direktflyg till Mykonos, Grekland från och med den 30 Maj 2018. Den vackra ön Mykonos kommer att vara den tredje grekisk destination i den prisbelönta airlines snabbt växande globala nätverk, efter lanseringen av direkt service till Thessaloniki i Mars 2018

Mykonos, en av Kykladerna i Egeiska Havet och är känd för sina vita byggnader som ligger mot fantastiska turkosa vatten. Med sin kosmopolitiska och livliga atmosfär, Mykonos är även en perfekt utgångspunkt för dig som vill börja en ö-hopping grekiska semester.

Qatar Airways koncernchef, Hans Excellens Herr Akbar Al Baker, sade: “Mykonos har länge varit en av våra mest efterfrågade Europeiska destinationer, och vi är mycket stolta över att vara de första Gulf transportören att tjäna Mykonos direkt. Öns centrala läge bland Kykladerna gör det till ett mycket attraktivt resmål. Vi ser fram emot att kunna erbjuda semesterfirare bekvämligheten av direkt service till denna förtrollande ö i sommar.”

Fyra veckovisa säsongens flyg till Mykonos Island National Airport, kommer att trafikeras av en Airbus A320, med 12 platser i Business Class och 132 platser i Economy Class.

Den prisbelönta flygbolag har också nyligen annonserat att man kommer att lansera non-stop flyg till Thessaloniki, sin andra resmål i Grekland, från Mars 2018. Fyra gånger varje vecka nya tjänsten mellan Doha och Thessaloniki kommer också att drivas av en Airbus A320, med 12 platser i Business Class och 132 platser i Economy Class. Qatar Airways erbjuder också tre dagliga flyg till Aten.

Passagerare som reser till Grekland kommer att njuta av Qatar Airways oöverträffad fem-stjärnig service både på marken och ombord. Liksom njuta av den prisbelönta i-flight service ombord på Skytrax Flygbolag och till År 2017, passagerare kommer också att ha tillgång till En Oryx, Qatar Airways in-flight entertainment system med de senaste filmerna, TV-apparater, musik, spel och mycket mer.

Mykonos är bara en av många nya vägar planeras av Qatar Airways för 2018, inklusive Canberra, Australien, Thessaloniki, Grekland och Cardiff, STORBRITANNIEN, bland andra. Den prisbelönta flygbolag ansluter nu resenärer till fler städer i Europa än någonsin tidigare, med senaste lanseringar att Kiev, Prag, Dublin, bara för att nämna några.

Qatar Airways för närvarande har titeln “Airline of The Year” som tilldelades den prestigefyllda 2017 Skytrax World Airline Awards. Förutom att vara framröstad som Bästa Flygbolag av resenärer från hela världen, Qatars nationella flygbolaget vann även en rad andra stora utmärkelser vid ceremonin, inklusive “Bästa Flygbolag i Mellanöstern,” som “Världens Bästa” Business Class ” och ” Världens Bästa Första Klass Airlines Lounge.’

Tidtabellen:

30 Maj-22 Jul och 05 Sept-30 Sept:

  • Doha (DOH) till Mykonos (JMK) QR-311 avgår 07:05 anländer 12:00 Ons
  • Mykonos (JMK) till Doha (DOH) QR-312 avgår 13:00 anländer 17:40 Ons
  • Doha (DOH) till Mykonos (JMK) QR-311 avgår 08:05 anländer 13:00 Tors, Lör, Sön
  • Mykonos (JMK) till Doha (DOH) QR-312 avgår 14:00 anländer 18:40 Tors, Lör, Sön

25 Jul-02 Sept:

  • Doha (DOH) till Mykonos (JMK) QR-311 avgår 07:25 anländer 12:20 Wed
  • Mykonos (JMK) till Doha (DOH) QR-312 avgår 13:20 anländer 18:00 Ons
  • Doha (DOH) till Mykonos (JMK) QR-311 avgår 08:05 anländer 13:00 Tors, Lör, Sön
  • Mykonos (JMK) till Doha (DOH) QR-312 avgår 14:00 anländer 18:40 Tors, Lör, Sön