Residence Inn hotell öppnar i New Orleans, Louisiana

0
57

Snygg och funktionell design hotel kan förlängd vistelse gäster trivs på vägen.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

NEW ORLEANS – 119-suite Residence Inn by Marriott New Orleans, Louisiana, är nu öppen. Ligger på 1080 Elmwood Park Boulevard, all-suite Residence Inn New Orleans Elmwood kommer att fungera som en Marriott franchise, som ägs av Elmwood Gästfrihet, LLC och förvaltas av Baywood Hotell, Inc.

Förlängd vistelse hotel är beläget sex kilometer från Louis Armstrong New Orleans International Airport och erbjuder sina gäster en bekväm tillgång till Mercedes-Benz Superdome, Smoothie King Center och National World War II Museum. Priser varierar beroende på vistelsens längd.

“Vi är nöjda med den fortsatta tillväxten av Residence Inn hotell i New Orleans-området,”, sade Diane Mayer, vice president och global brand manager, Residence Inn. “När man är på väg under en längre tid, våra gäster behöver utrymme för att sprida ut sig, behålla sitt liv takt och återställa sin energi på att hjälpa dem att bibehålla en hälsosam balans och rutin när du reser. Detta nya hotell erbjuder dem en sömlös blandning av modern stil och funktionalitet som gör det möjligt för dem att bosätta sig i och trivs.”

Residence Inn egenskaper är utformade som all-suite hotell som erbjuder studio, ett sovrum och två sovrum sviter. Gäster som söker ett vitaliserande sömn erfarenhet kommer att njuta av hotellets lyxiga madrasser och sängkläder, medan du fokuserar på att vara produktiv värde sviten är stor, väl upplyst skrivbord med en ergonomisk stol och gratis höghastighetsinternet. Designad för vistelser på fem nätter eller mer, varje svit har ett fullt utrustat kök med kaffebryggare, mikrovågsugn och bostads-och medelstora hushållsapparater.

Residence Inn New Orleans Elmwood roterar ett brett utbud av hälsosamma val på vår gratis varm frukost varje dag. Börja med favoriter som bacon och ägg, grekisk yoghurt, skära frukt eller våfflor och gör den till din egen med vårt omfattande fyllningar, allt från färsk spenat och ost till skivad mandel och jordgubbar. Njut av alla alternativ du behöver för att börja din morgon med oändliga möjligheter.

Att förlänga känslan av bekvämt boende på vägen, Residence Inn New Orleans Elmwood erbjuder en inbjudande och funktionell allmänna utrymmen att koppla av eller samarbeta. Road warriors och familjer att njuta av hotellets leverans av matvaror, gratis Wi-Fi, 24-timmars plats mat och dryck marknaden, kemtvätt tjänster, och hotellets tvättstuga rum. Hotellets vardagskväll kväll sammankomster – RI-Mix erbjuder en avslappnad, avkopplande miljö där gästerna kan vara lika social som de vill, samtidigt som du njuter av premium-öl och anslutning till lokala smaker. Hotellet har även en verksamhet bibliotek där du kan faxa, kopiera och skriva ut material, och erbjuder gästerna ett möte rum, en uppvärmd utomhuspool, gym och Sport Domstol.