Apple-klokken var den best-selger smart anvendelig i fjerde kvartal 2017: IDC

0
43

Apple-klokken var den mest solgte smartwatch i fjerde kvartal 2017. Det var også den høyeste som selger bærbare enheten under hele året 2017, avslører en ny forskning fra IDC.

Forskning fast anslag Apple for å ha sendt 8 millioner enheter av Apple-Klokke i fjerde kvartal i fjor. I sammenligningen, Apple fulgte bare 5,1 millioner enheter av Apple-Klokke i fjerde kvartal 2016. Den samlede markedsandelen for Apple også økt fra 14.4 prosent ved utgangen av 4. Kvartal 2016 til 21 prosent ved utgangen av 4. Kvartal 2017.

Les Også

Apple-Watch Series 3 Gjennomgang: Maraton-klasse fitness som er styrerom klar

Apple er anslått å ha sendt 17.7 millioner enheter i 2017, opp fra 11.3 enheter i foregående år. Den totale markedsandel også økt fra 10,8 prosent i 2016 til 15.3 prosent i 2017, sterkt indikerer at Apple er den eneste merkevaren gjør det bra i slitesterk segmentet.

Blant slitesterk beslutningstakere, Apple er etterfulgt av Fitbit og Xiaomi, som så en marginal nedgang i sine markedsandeler ved utgangen av fjerde kvartal 2017. IDC anslår Fitbit å ha levert rundt 5,4 millioner enheter av dets egnethet trackere og smartwatch i løpet av fjerde kvartal 2017. Det nå kommandoer en markedsandel på 14.2 prosent, ned fra 18.5 prosent ved utgangen av fjerde kvartal 2016. Xiaomi klarte å sende 4,9 millioner enheter av dets egnethet tracker til å få en markedsandel på 13 prosent ved utgangen av 4. Kvartal 2017. Sine forsendelser redusert fra 5,2 millioner enheter i 4. kvartal 2016 og markedsandel falt også fra 14.7 prosent.

For den samlede år om, Xiaomi er andre med anslått forsendelser av 15.7 millioner enheter mens Fitbit er tredje med forsendelser nå 15,4 millioner enheter. I 2017, Xiaomi hadde en markedsandel på 13,6 prosent, mens Fitbit klarte 13.3 prosent. Det er interessant at Xiaomi klart å beholde andreplassen til tross for mangel av en ny bærbar lanseringen mens Fitbit er nytt smartwatch heter Ioniske er trolig ikke en god start.

Apples vekst i siste kvartal 2017 kunne ha vært ledet av lanseringen av nye Apple-Se 3, som også støtter LTE-tilkoblinger nå. Men, det er ingen benekte det faktum at originale Apple-Se, nå tilgjengelig på rabattert pris, gjør en stor verdi kjøp for de fleste iPhone-brukere.

IDC og Gartner har gjentatte ganger vist at de smartwatch som en kategori er fortsatt en fiasko, og det har mislyktes i å oppnå den kritiske suksess. Gartner i bestemt mener at wearables lider av høyt avbruddsfrekvens og forbrukere ikke ser verdien i å kjøpe dem. Apple-Watch ‘ s suksess viser hvordan økosystemet virksomheten er å arbeide sin magi for iPhone maker selv når større industrien sliter med å få vedtatt.En