HTC Desire 12, i tillegg til lekkasje foreslår en 6-tommers 18:9 skjerm og Qualcomm Snapdragon-brikkesett

0
55

HTC var forventet å starte sin mid-range smarttelefon, Ønske om 12 på Mobile World Congress 2018 i Barcelona. Men, Taiwan-basert selskap som synes å ha presset lanseringen til en senere periode. Smarttelefonen er sett på som et forsøk på å gjøre comeback i den mobile industrien, der HTC har kjempet for siste par kvartalene.

Nå er en ny lekkasje hevder at Ønsket om 12 vil få en større og kraftigere søsken i form av Ønske om 12 Pluss. Både Ønsket om 12 og Ønske om 12 Pluss vil få 18:9-skjermer og tilbyr HTC ‘ s premium design språk sett på flaggskipet HTC U11 Pluss. I henhold til Android Overskrifter, Ønske om 12 Plus har en 5.99-tommers LCD-skjerm med en oppløsning på 1440 x 720 piksler.

Les Også

HTC smarttelefon president Chialin Chang avsluttes midt nedgangen i omsetning og resultat

Ønsket om 12 Pluss sies å måle 158.2 76.5 x x 8.4 mm dimensjoner og veie rundt 155 gram. Ønsket om 12 Plus har også et 13-megapiksel kamera på baksiden og et 8-megapiksel frontkamera, noe som vil være en oppgradering over oppsettet av kameraet finnes på non-Plus-modellen. Mens Ønsket om 12 er forventet å bruke et MediaTek-brikkesett, Pluss modellen vil bytte til mer kraftig Qualcomm Snapdragon 450 mobile plattformen.

Ønsket om 12 Pluss vil bli utstyrt med 3 gb RAM og 32 gb intern lagringsplass, som er den samme som den vanlige Desire 12 modell. Pluss-modellen vil ha en 2,965 mAh batteri og støtter Quick Charge 3.0 for rask lading. Det er sa å komme sammen med bare en 5V lader med utgangseffekt på 7,5 W, noe som betyr at brukere må kjøpe en separat lader for å aktivere rask lading.

HTC Desire 12 og Ønske om 12 Pluss-modeller er forventet å starte en gang i andre kvartal 2018. Det er ingen ord om priser ennå, men HTC vil ha pris på dem på en rimelig side hvis det planer om å konkurrere med Kinesiske smarttelefon merker. Selskapet arbeider også på et flaggskip enhet kalt HTC U12, som kan være den første 5G-aktivert smarttelefon.

Du Kan være Interessert i

HTC Desire 12

MediaTek Quad-Core og 64-biters Prosessor
12 MP med PDAF

  • Tast Spesifikasjoner
  • Sammenlign
  • Omtaler
  • HTC-Mobiler