HTC Desire 12 Plus läcka tyder på en 6-tums 18:9-skärm och Qualcomms Snapdragon-chipset

0
46

HTC förväntas lansera sin mid-range smartphone, Önskan 12 på Mobile World Congress 2018 i Barcelona. Men, Taiwan-baserat företag som verkar ha skjuts lanseringen till en senare tid. Smartphone ses som ett försök att göra comeback i den mobila industrin, där HTC har kämpat för de senaste kvartalen.

Nu har en ny läcka hävdar att Önskan 12 kommer att få en större och mer kraftfull syskon i form av Önskan 12 Plus. Både Viljan 12 och Önskan 12 Plus kommer att få 18:9 visar och erbjuder HTC: s premium design språk ses på flaggskeppet HTC U11 Plus. Enligt Android Rubriker, Önskan 12 Plus kommer att innehålla en 5.99-tums LCD-skärm med en upplösning på 1440 x 720 pixlar.

Läs Också

HTC smartphone vd Chialin Chang avslutas mitt nedgången i omsättning och resultat

Önskan 12 Plus sägs att mäta 158.2 x 76,5 x 8.4 mm i storlek och väger runt 155 gram. Önskan 12 Plus kommer även att innehålla en 13-megapixel bakre kamera och en 8-megapixel framsidan kamera, som kommer att vara en uppgradering över camera setup som finns på icke-Plus modell. Medan Önskan 12 förväntas använda ett MediaTek-chipset, Plus modellen kommer att byta till mer kraftfull Qualcomm Snapdragon 450 mobile-plattformen.

Önskan 12 Plus kommer att vara utrustade med 3GB RAM-minne och 32GB internt lagringsutrymme, vilket är samma som den vanliga Önskan 12 modell. Plus-modellen kommer att ha en 2,965 mAh-batteri och stöd för snabbladdning 3.0 för snabb laddning. Det sägs att levereras med endast en 5V laddare med en effekt på 7,5 W, vilket innebär att användare kommer att behöva köpa en separat laddare för att möjliggöra snabb laddning.

HTC Desire 12 och Önskan 12 Plus modeller förväntas starta någon gång i andra kvartalet 2018. Det finns inga ord om prissättning bara ännu men HTC har att prissätta dem på prisvärda sidan om det planer på att konkurrera med Kinesiska smartphone varumärken. Bolaget arbetar också på ett flaggskepp enhet som kallas HTC U12, som kan vara den första 5G-aktiverad smartphone.

Du Kan vara Intresserad av

HTC Desire 12

MediaTek Quad-Core 64-bitars Processor
12 MP med PDAF

  • Viktiga Specifikationer
  • Jämför
  • Användarnas Recensioner
  • HTC Mobiler