Instagram kan snart få tale-og videosamtaler funksjoner som WhatsApp: Rapport

0
49

Instagram kan snart følge i fotsporene til Facebook-eide WhatsApp for å legge til tale-og videosamtaler funksjoner. Instagram, som startet som en foto-deling-plattformen, er sannsynlig å transformere til one-stop-shop for sosiale meldinger og å holde kontakt med venner i fremtiden.

Ifølge TechCrunch, Instagram app for Android APK har skjulte koder og ikoner for “Samtale” og “videoanrop” – funksjonen. Den funksjonen har blitt oppdaget i plattformen koder så vel som i sin frittstående Direkte meldinger-appen. Mens Instagram nektet å kommentere på eksistensen av disse funksjonene, men en APK gjør vanligvis angir funksjoner for utviklere som planlegger å legge til app på et senere tidspunkt.

Les Også

Instagram lanserer tekst-bare historier med Type-Modus

Instagram har fått en rekke nye funksjoner i det siste året, og det er allment sett på som Facebook våpen for å bekjempe populariteten av Snapchat. Med muligheten til å lage lyd-og videosamtaler fra innen direkte meldinger, Instagram, vil bli en enda større trussel mot Snapchat. Instagram Historier har allerede overskygget Snapchat med flere brukere enn den plattformen som det kopieres et år tilbake.

Imidlertid må det bemerkes at Facebook Messenger og WhatsApp tilbyr også muligheten til å foreta tale-og videosamtaler. Med funksjonen kommer til å leve på Instagram, det har potensial til å påvirke rekkevidden av Messenger og WhatsApp. Det vil også ytterligere høydepunkt Facebook manglende evne til å skille sine tjenester som er i hovedsak å kopiere hverandres kjerneområder.

Hvis funksjonen går live når som helst snart, da det vil fungere ganske enkelt ved å gå til DM og trykket på ringeknappen ved siden av en kontakt. Instagram er beregnet til å ha over 800 millioner månedlige aktive brukere og sine Historier funksjonen alene har mer enn 300 millioner brukere globalt. Det er lagt til funksjoner som varsler brukerne når noen tar skjermbilde av deres historier.

Det er behov for å bli sett om Instagram får tale-og videosamtaler funksjonen, og også hvis det ender opp cannibalizing Messenger og WhatsApp med den nye funksjonen.