AI-drevet av Google Nyheter-appen er nå tilgjengelig på iOS App Store

0
44

På Google i/O 2018 developer conference, søk gigantiske introdusert en ny og forbedret Kunstig Intelligens (AI) drevet av Google Nyheter-appen. Google har også nevnt at app-en vil bli rullet ut til iOS-brukere i løpet av en uke. Rett på cue, Google Nyheter-appen er nå tilgjengelig for nedlasting fra iOS App Store.

En av de viktigste høydepunktene av fornyet Google Nyheter app er at den er drevet av Kunstig Intelligens (AI). Den bruker også Maskinen Læring (ML) for å kuratere og overflaten artiklene det tror du vil være interessert i. AI som driver appen kan ordne med historier rundt fag, og da kan det gruppere dem inn i lokale arrangementer. Appen kan også balansere breaking news i kronologisk rekkefølge. Også, app vil lære av dine vaner, og tjene deg med bedre nyheter utvalget over tid.

Se: Hvordan du installerer Android S Beta på utvalgte smarttelefoner

Programmet har fire deler. Den første er “For Deg”, som gir en personlig liste over topp fem historier som Google tror du vil være interessert i å lese, sammen med andre lokale nyheter. Den neste delen som heter “Overskrifter” tilbyr en blanding av siste nytt fra seksjon for eksempel India, Verden, Næringsliv og Idrett blant andre. Denne delen vil også vise deg full dekning sammen med sosiale medier innlegg fra YouTube og Twitter.

Les Også

Google Nyheter app første inntrykk: Real-time AI og maskinlæring for organisert historier

Den siste kategorien er kalt Kiosk der du kan abonnere på populære magasiner. Du kan også abonnere på en publikasjon for å vise den nyeste dekning på mobil-vennlig AMP standard.