Attica werd voorgesteld op een internationale mariene toeristische bestemming in de 17e “East Med Yacht Show”

0
37

In de Regio Attica staan, de Directie van het Toerisme op het team op de hoogte van het openbaar en in het veld professionals over Attica meerdere competenties als een korte pauze vakantie bestemming het hele jaar, met nadruk op de mariene toerisme.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Attica werd gepromoot als een internationale mariene toeristische bestemming in dit jaar de 17e “East Med Yacht Show“, die werd georganiseerd door de Helleense Professionele Jacht Vereniging van Eigenaren (EPEST) en de Gemeente van Piraeus, in samenwerking met de Federatie van Griekse Verenigingen van Reis-en Toeristische Agentschappen (FedHATTA) en de griekse Professionele Bare Boat Yacht Vereniging van Eigenaren (SITESAP), bij Marina Zeas in Piraeus, vanaf de 3de tot de 6de Mei 2018.

Voor nog een jaar, de Regio Attica geplaatst de expositie onder haar hoede, en nam actief deel aan het in Stand A28, de presentatie van Attica als een toeristische bestemming. Meer specifiek, in de Regio Attica staan, de Directie van het Toerisme op het team op de hoogte van het openbaar en in het veld professionals over Attica meerdere competenties als een korte pauze vakantie bestemming het hele jaar, met nadruk op de mariene toerisme.

Tijdens de openingsceremonie van de 17e “East Med Yacht Show”, in Marina Zeas, de Regionale Gouverneur van Attica, Mevrouw Rena Dourou, ook wel aangeduid met de oprichting van Attica als marine-toerisme bestemming.

In het bijzonder, tijdens haar welkomstwoord, ze maakte onder andere de volgende uitspraken: “De Regio Attica, voor nog een jaar, plaatsen East Med Yacht Show onder haar hoede. Deze actieve ondersteuning is van alles zijn, maar indirect, het is een strategische keuze, namelijk een keuze voor specifiek de oprichting van Attica als marine-toerisme bestemming van internationale bereik en resonantie.

Marine toerisme presenteert Attica grote uitdaging, aangezien Attica voldoet aan alle benodigde vereisten, zoals een bijzondere kustlijn en de eilanden van de Saronische Golf, die kan renderen in een onmisbare bestemming.”

De Regio Attica ‘ s aanwezigheid op de “East Med Yacht Show” werd gesloten met de positieve reacties van veel van de bezoekers, die het ontvangen van gedrukte informatie, materiaal en wordt uitgedrukt in een grote interesse in het bezoeken van de Saronische eilanden, Attica, de stranden en de “Atheense Riviera” voor hun vakantie.