De Luchthaven van Manchester beveiligt vluchten naar Addis Ababa (ethiopië met Ethiopian Airlines

0
35

De vluchten starten op 1 December en zal werken 4 keer per week.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

Manchester Airport heeft gezorgd voor een landmark route naar het hart van Afrika, onderstreept de cruciale rol in het verbinden van de Noord-naar de meest belangrijke markten. Ethiopian Airlines bevestigd dat het zal werken met een vier-keer-per-week service naar Addis Abeba, de Oost-Afrikaanse hoofdstad.

De route zal ontgrendelen verbindingen naar meer dan 58 landen in het Afrikaanse continent. Ethiopisch, die vliegt naar meer bestemmingen in Afrika dan enig andere drager, zal de bediening, zeer modern B-787 op de route met het bedrijfsleven en de economie klassen.

Het zal dienen als een belangrijke handelsroute voor Noordelijke bedrijven, het openen van nieuwe mogelijkheden tot export en het leveren van kosten en reis tijd te besparen die reeds daar. De dienst zal beginnen op 1 December, in eerste instantie doorvoer via Brussel. Het zal Manchester om 19:00 uur, aankomst in Addis Ababa Bole International Airport om 06:00 uur, waardoor aanzienlijke verdere aansluitmogelijkheden van de Afrikaanse hub. Op de terug vertrekt Addis Abeba om 00:45 en komt in Manchester om 06:55.

Manchester Airport CEO Andrew Cowan zei: “De introductie van deze route onderstreept de cruciale rol van Manchester Airport speelt in het verbinden van mensen en bedrijven in het Noorden tot aan’ s werelds meest belangrijke markten. Terwijl we hebben een aantal Afrikaanse vakantiebestemmingen voor vele jaren, deze service vormen een belangrijke verbinding naar een van de continent meest belangrijke hub-luchthavens. Dat zal ontgrendelen tientallen bestemmingen in Afrika door middel van Ethiopian Airlines’ ongeëvenaarde netwerk, dat wil zeggen het Noorden zal beter worden aangesloten op dit deel van de wereld dan ooit tevoren.”

Ethiopian Airlines CEO, Tewolde Gebremariam zei: “We zijn opgetogen om services te starten naar Manchester, onze tweede bestemming in het verenigd koninkrijk naast London Heathrow waar we serveren sinds 1973. Als de grootste Afrikaanse luchtvaartmaatschappij met het grootste netwerk in het continent, passagiers uit Manchester zal genieten van een comfortabele en naadloze connectiviteit opties op 58-Afrikaanse bestemmingen bediend met cutting-edge van de vloot, zoals de B-787 en A350 bieden onze passagiers ongeëvenaard comfort aan boord van onze vluchten, samen met onze Afrikaanse smaak Ethiopische gastvrijheid.”

“De sociaal-economische gevolgen van de nieuwe vlucht is immens. Met enorme investeringen en handel potentials tussen Afrika en het verenigd koninkrijk, de komende vlucht houdt de belofte van het stimuleren van handel, investeringen en toerisme met veel mogelijkheden voor investeerders en mensen uit het bedrijfsleven van beide regio ‘ s.”

Alex Marshall, Group Marketing-en Compliance-Directeur, Clarke Energie (Liverpool) & Noord-Powerhouse Export Kampioen, zei: “Met onze uitgebreide operaties in Afrika, we zijn blij om te leren over deze nieuwe vlucht naar Addis Abeba van Manchester Airport, geven ons een uitgebreide nieuwe route opties in heel het continent.

“De route heeft de potentie om een enorme bijdrage aan onze zakelijke reis door tijd te besparen en de uitstekende hoger connectiviteit Ethiopian Airlines zal bieden.”

Sheona Zuid, Managing Director van Marketing Manchester, zei: “De nieuwe weg tussen Manchester met Addis Abeba is een groot succes voor Greater Manchester en voor het hele Noorden van Engeland. Dit opent Greater Manchester om bezoekers, bedrijven, investeerders en studenten van een nieuw continent “Greater Manchester groei strategie van internationalisering in haar hart, en Manchester heeft een duidelijk doel gesteld om een top global stad in 2035. Als we dit doel te bereiken, het is van levensbelang dat we blijven het verhogen van onze verbindingen met de grote internationale hubs, het vergroten van de mogelijkheden voor wereldwijde netwerken te kiezen Manchester als een plek om te bezoeken, ontmoeten, te investeren en te studeren. In dit opzicht is deze nieuwe route met Ethiopian Airlines is een grote stap vooruit.”

Ethiopië is Afrika ‘ s tweede grootste land door de bevolking, met zijn hub-luchthaven perfect geplaatst om verdere connectiviteit, met name sub-Sahara landen.

De nieuwe route is ingesteld om te profiteren 400.000 mensen in de Luchthaven van Manchester ‘ s groot verzorgingsgebied, die momenteel een reis naar Addis Abeba en andere belangrijke steden in Afrika via andere middelen. De nieuwe dienst heeft daarom aangekondigd door het Noorden van bedrijven en organisaties, met de route besparing van reistijd en het ontsluiten van vitale economie, handel en investeringen
kansen.

Ethiopian Airlines is opgericht in 1945 en vanuit haar hub in Addis Abeba heeft verbindingen met 58 steden in Afrika, en een verdere 67 internationale routes in heel Europa, Azië en de Amerika ‘ s. De multi-award-winnende luchtvaartmaatschappij biedt passagiers een uitstekende service aan boord, waaronder maaltijden, drank en inflight entertainment.

Business class passagiers worden geserveerd met een verscheidenheid aan gerechten, waaronder de Ethiopische keuken samen met een selectie van hapjes en drankjes. Een uitgebreid inflight entertainment dat bestaat uit een brede audio-en video-inhoud en-games is ook beschikbaar voor passagiers om van te genieten tijdens het vliegen. In de economie, de passagiers getrakteerd op verschillende maaltijden en dranken
samen met inflight entertainment-pakket.

De nieuwe route is een bewijs van de Luchthaven van Manchester ‘ s positie als tweede hub in het verenigd koninkrijk, de global gateway voor het Noorden. Het heeft een schat van belangrijke lange trajecten in de afgelopen jaren, waaronder – Beijing, Houston, San Francisco, Singapore, Muscat, Boston en Los Angeles.