Edele Investment Group verwerft Residence Inn by Marriott Tampa Downtown

0
43

De Residence Inn by Marriott Tampa Downtown beschikt over 109 studio, een en twee-slaapkamer suites, elk met een volledig uitgeruste keuken.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

ATLANTA – Noble-Investering van de Groep kondigde de aankoop aan van de Residence Inn by Marriott Tampa Downtown. Het onlangs gerenoveerde all-suite hotel is prominent gelegen in het hart van het zakelijke en financiële district van de Tampa Bay area. Bedrijven met een belangrijke aanwezigheid in de binnenstad van Tampa zijn Bank of America, BB&T, Marshall & Ilsley, PNC Financial Services, SunTrust, Sykes Enterprises, TECO Energie, en Frontier Communications. Het hotel ligt ook dicht bij de Universiteit van Tampa, Straz Performing Arts Center, Tampa Convention Center, en de Haven van Tampa.

De Residence Inn by Marriott Tampa Downtown beschikt over 109 studio, een en twee-slaapkamer suites, elk met een volledig uitgeruste keuken. Het hotel biedt een 24-uurs business center en een fitness-centrum, wasserij, boodschappendienst en gratis internet in het hele hotel. Gasten kunnen genieten van een gratis, warm ontbijt geserveerd in het Poortgebouw, evenals ‘ s avonds een socials elke maandag tot en met woensdag. Andere voorzieningen van het huisdier-vriendelijke hotel zijn onder andere een buitenzwembad, een whirlpool, een BBQ en een picknickplaats en een SportCourt. Het hotel heeft ook bijna 1000 vierkante meter aan flexibele vergader-en bestuur ruimte.

Op minder dan een mijl van het hotel, het Kanaal Wijk ondergaat een $3 miljard herontwikkeling en de Universiteit van Zuid-Florida College of Medicine is de opening van een nieuwe vestiging volgend jaar zal die brengen over 2,275 docenten, onderzoekers en studenten op het gebied.

“Het centrum van Tampa is in het midden van een stedelijke renaissance, met uitgestrekte residentiële en commerciële ontwikkeling in het hart van een stad met een diepe vraag generatoren al op zijn plaats,” zei de Edele opdrachtgever, Ben Brunt. “De Residence Inn by Marriott biedt ons de mogelijkheid om het verwerven van de beste in zijn klasse en een langer verblijf van het merk in dit spannende markt, terwijl het verkrijgen van de operationele efficiëntie, gecombineerd met Edele’ s naast het hotel, het Courtyard by Marriott Tampa Downtown.”