Samsung Galaxy J6 offisielle gjengir lekkasjene, bekrefter Infinity-Skjerm design

0
58

Samsung Galaxy J6 er nå ventet å bli den første smarttelefon Galaxy J-serien for å få Infinity-Skjerm design sett på selskapets premium Galaxy S, Galaxy Note og mid-range Galaxy En rekke smarttelefoner. Smarttelefonen hadde lekket ut i form av hands-on bilde en dag tilbake og nå, det har gjort sin vei til internett i form av gjengir så godt.

Disse lekket gjengir videre bekrefte at Galaxy J6 vil inneholde en flatskjerm Infinity-Skjerm design som minner om Galaxy A8 (2018), Galaxy A8+ (2018) samt mid-range Galaxy A6 og Galaxy A6+. Bytt til Infinity-Skjerm design med høyere vise og tynnere rammer innebærer at fingeravtrykk-sensor har blitt flyttet fra forsiden til baksiden av enheten. Men, Galaxy J6 er ikke forventet å bytte til metall design ennå. Baksiden av enheten vil være av plast, men Sammobile merk at det ikke vil være flyttbare, i motsetning til sine forgjengere.

En av endringen mellom Galaxy J6 og at Galaxy A8 og Galaxy S8 eller Galaxy S9 er at J6 fortsatt har noen rammer rundt skjermen. Men tanken synes å være å tilby en oppslukende seeropplevelse med høyere vise i budsjettet pris segmentet. Galaxy J6 med Infinity-Skjerm er forventet å inneholde en 5.6-tommers AMOLED-skjerm, og kan tilby Full-HD+ oppløsning av 2160 x 1080 piksler. Det er forventet å være drevet av Samsungs egen Exynos 7870 prosessor og kan detaljhandel i mulighet for enten 2 GB, 3 GB eller 4 gb RAM, avhengig av markedet.

Les Også

Samsung å lansere en Android-Gå smarttelefon i India snart

Galaxy J6 er også forventet å bli tilbudt med 64 gb lagringsplass og et microSD-kort slot for utvidbart minne. På kameraet foran, det er tippet som har et 13-megapiksel kamera på baksiden og et 8-megapiksel front kamera med LED-blits på forsiden, så vel som bak. Smarttelefonen vil støtte dual-SIM-tilkobling, 4G LTE og vil bli støttet av en 3000 mAh batteri. Galaxy J6 sies å kjøre Android 8.0 Oreo med Samsung Erfaring 9.0 og støtte for ansiktsgjenkjenning.

Se: Samsung Galaxy S9+ Video-Gjennomgang

Det er ingen klarhet når Samsung planer om å gjøre Galaxy J6 offisielle. Det er sa til detaljhandel første i Europa før de gjør sin vei til andre markeder. Galaxy J6 bør være Samsungs innsats for å begrense veksten av Xiaomi og Ære i sentrale markeder som India.