4 Inhuren Uitdagingen Voor Kleine Ondernemers

0
32

Image credit: Marko Aliaksandr/Shutterstock

Het inhuren van professioneel talent in de huidige markt kan zeer moeilijk zijn. Het vinden van de reden waarom het zo moeilijk is voor bedrijven, terwijl ook het leren omgaan met de stress van het vinden van de juiste kandidaten.

Voor veel eigenaren van kleine ondernemingen, de laatste paar jaar zijn de beste tijden. Als de economie is gegroeid, hun bedrijven zijn gegroeid. Nieuwe klanten zijn verschenen, en bestaande klanten is toegenomen orders. De groei is spannend.

Als bedrijven groeien, echter, zij hebben vaak behoefte aan nieuwe mensen aannemen voor een functie die voorheen niet bestonden. Plotseling, een functie moet worden geprofessionaliseerd. Tien jaar geleden een bedrijf kan promoten van een magazijn werknemer een verzending leidinggevende rol, maar na jaren van uitbreiding, van het bedrijf moet een supply chain manager voor het verwerken van de meer complexe relaties die voortkomen uit een groeiend bedrijf. Een decennium geleden, een office-manager kan verdubbelen als een directeur personeelszaken bij een 25-medewerker bedrijf. Met 120 medewerkers vandaag de dag, dat hetzelfde bedrijf moet ten minste een professionele HR-manager, als niet een directeur.

Tenzij goed beheerd, het inhuren van deze projecten zou kunnen leiden tot de slechtste tijden. Voor de eigenaar van een bedrijf, het inhuren van professioneel talent in de markt van vandaag kan problematisch zijn. Hier zijn een paar redenen waarom het inhuren kan leiden tot een hoofdpijn voor kleine bedrijven, en hoe om te helpen uw bedrijf te onderscheiden in de sollicitatieprocedure.

Het is een krappe markt

Met een 4 procent werkloosheid, er is een beperkte groep van werkloze kandidaten. Uw ideale huren misschien ergens anders en moet een reden om te stoppen met hun baan en voor u werken. Als een veelbelovend talent is niet op zoek naar werk, ze moeten worden geïdentificeerd en aangetrokken tot uw bedrijf.

Werkgevers hebben gebouwd sterker culturen

Sinds de laatste recessie, de meeste bedrijven, groot en klein, hebben een verbetering van hun cultuur en het bedrijfsleven. In 2008, een kandidaat zou zijn geweest te popelen om te ontsnappen aan een verschrikkelijke baas of slechte cultuur. Gelukkig zijn er minder van nu, maar vertrouwen op een ander bedrijf zijn erger dan de jouwe is een slechte strategie.

De vaardigheden die je wilt verblijven in een grotere bedrijven

In het verleden, kleine bedrijven kan het aantrekken van talent van grotere bedrijven door het benadrukken van werken, flexibiliteit en een familiale sfeer. Over de jaren, de meeste grote bedrijven hebben geïnvesteerd een fortuin in de werk-privé balans alternatieven, evenals andere toeters en bellen. Verwacht niet dat een kandidaat om een loonsverlaging te werken bij een kleiner kantoor, alleen maar omdat je niet maken ze gebruik maken van een vakantie dag voor een kind om de arts te bezoeken. Realistisch, is dat de moeite waard de $10.000 minder salaris en een snee in een 401(k) match?

Kandidaten hebben opties

De traditionele denkwijze is dat een kandidaat van toepassing is voor een baan – in principe is het vragen van een werkgever om ze te beschouwen. In werkelijkheid, de balans van de macht is verschoven. Werkgevers vragen de kandidaat om mee te gaan. Veel kleine bedrijven laten hun ego in de weg van deze nieuwe praktijk. Ze denken dat de kandidaat moet laten zien dat zij willen het werk en maak een soort van offer. Dit is een zelf-het verslaan van de filosofie, in het bijzonder wanneer een kandidaat is het overwegen van meerdere werkgevers. De keuze is niet tussen een kandidaat bestaande werkgever en uw bedrijf. Het is tussen de bestaande werkgever en een van twee, drie of vijf bedrijven, die zal verschijnen in de komende maanden. In een goede economie, iedereen groeit. Andere bedrijven zijn gegroeid en moet dezelfde bekwame kandidaten.

De oplossing

Het eerste ding dat u hoeft te doen is het creëren van een duidelijke boodschap voor het aantrekken van getalenteerde kandidaten. Als je team geen antwoord op de vraag, “Waarom zou ik stoppen met mijn baan en werken voor u?” dan moet je opnieuw je bericht en eventueel uw teamleden. Het antwoord kan niet worden “omdat we aardige mensen.” Het moet een duidelijk gedefinieerd bericht.

De tweede stap is het bepalen van het type van de persoon die u wilt huren. De attributen, zoals ervaring, de huidige baan en het type van het bedrijf of de bedrijfstak iemand is momenteel werkzaam in moet al worden geanalyseerd en beschouwd. Het selecteren en definiëren van de factoren die het meest belangrijk voor uw bedrijf. Het identificeren van uw markt, en dan erachter te komen een manier om uw boodschap naar uw markt. Advertenties, werving bedrijven en agressieve referral programma ‘ s zijn alle nuttige tools.

Ten slotte, hebben een arbeidsproces dat is kandidaat-vriendelijk. Geen kandidaat verlaat in het midden van de dag voor een half uur met de screening. Geen interviewer die denkt dat het is hun taak om vragen te stellen, maar niet om ze te beantwoorden. Gaan met de kandidaat. Als je het niet doet dat met hen door te brengen, zullen zij het project dat gedrag op zich, als een potentiële werknemer en stoppen met het sollicitatieproces voordat het echt begon.