Sony Xperia designere snakk om kamera, skjerm og tynnere rammer

0
51

Sony har publisert et omfattende intervju med designerne av sin Xperia-telefoner, og det har noen interessante ting. Designere er opptatt og ikke bare “evolusjon” av smarttelefon-design, men også med endre. De ser at smarttelefonen design er å bli gammel og er opptatt av å holde Xperia-telefoner frisk.

Sony Xperia XZ2 Premium er den modellen som bor på cutting edge. Det introdusert HDR video-opptak for å matche 4K HDR evner på skjermen sin. Det er interessant at den opprinnelige XZ Premium hadde også en bildesensor i stand til HDR-video capture, men brikkesett ikke kunne håndtere det.

I tillegg til å balansere forbedring med innovasjon, Sony-teamet deler funksjoner i “kvalitet” og “fun & kreativ”. 4K HDR-video går til kvalitet kategori, mens ting som 960 fps slow-mo og 3D creator er “moro”.

Selskapet har vært på jakt i dual camera design, men til nå er det fokusert på enkelt-kamera skytespill med fokus på en stor sensor (1/2.3”), og å forbedre BIONZ bildeprosessor. Den XZ2 Premium er den første Xperia med Bevegelse Øye Dual camera, som har to 1/2.3” sensorer (en farge, en B&W). Og det har en økt maksimal ISO på 51,200 for fotografering av motiver i rask bevegelse i mørket.

Kommer tilbake til skjermer, og du kan velge mellom standard 16:9 og den nye høyere størrelsesforhold kommer ned til størrelsen av skjermen, og den primære bruk for telefonen. Sony mener 18:9-skjermer gjør telefoner bedre verktøy for kommunikasjon over internett, mens 16:9 er best for multimedia.

Som for de andre nyere trend – bezel-mindre telefoner – Sony er konservative fordi den ønsker å levere en telefon med god ergonomi. Det er ikke bare det, noe som gjør den rammer for tynn vil blande seg inn med kamera, høyttalere og annen maskinvare.

Men Sony jobber med å lage rammer for sin Xperia-telefoner tynnere – siden rammer for det meste, men også den vertikale seg.