Yamaha YZF R15 V3 Anmeldelse

0
80

India Yamaha Motor lansert Yamaha R15 V 3.0 for noen måneder siden, til en pris av ₹ 1.25 lakh (ex-showroom, Delhi). Faktisk, vi først kjørte på motorsykkel på Madras Motor Rase Spor så godt, men nå kommer vi til å ri det ut i den virkelige verden, i byen og med en god bit av motorveien kastet i så vel, for å se hvordan det fungerer hvis du var til å vurdere det som din daglige tur. Den 2018 Yamaha R-15 V 3.0 fokuserer på ytelse og ser ut til å gi deg spenningen av kanskje til og med en større kapasitet motorsykkel. I sin nyeste avatar, Yamaha R15 er alt som du kunne ha ønsket seg ut av en motorsykkel som er priset under ₹ 1.5 lakh.

Yamaha R15 V3.0

1.33 Lakh * På Veien Pris (New Delhi)
FINN UT MER

Les også: 2018 Yamaha YZF R15 V3 Spor Gjennomgang

Ser så sexy!

(Utformingen av den nye generasjons R15 tar signaler fra større søsken for eksempel R1 og R6)

Åh, det gjør det! Jeg er ikke spruter om sykkel, det bare gjør det! Ta signaler fra sine eldre søsken, R1 og R6, sykkelen ser skarpe og garanterer en ekstra titt når du går på veien. Pil-hode formet lufteventilen mellom LED-lamper foran gjør for en aggressiv face sammen med den smale frontlyktene. Det kåpe i seg selv har blitt designet pent og passer veldig godt i den generelle ordningen med ting selv om det ikke går helt ned, og forlater motoren litt utsatt. Se den i profil, skulpturerte drivstoff tank sammen med upswept eksos gi sykkelen en edgy look. Den gode tingen er at det er en følelse av balanse. Design er ikke overveldende eller opptatt, men på samme tid, er det ikke for enkelt enten at sykkelen er tapt i et hav av tohjulinger på veien.

(K15 V3 får en glatt 6-trinns girkasse, som gele veldig godt med motor)

Men det er en rype her! Passform og finish på sykkelen kunne ha vært bedre. Frontruten på vår test sykkel hadde allerede begynt rasling og da, det er de stygge sveis poeng på Deltabox-ramme sammen med ikke-så-god plast på bryterutstyr. Det er litt overraskende fordi Yamaha-modeller er kjent for å ha perfekt passform og finish.

Hva om funksjoner?

(Den nye R15 får en haug med funksjoner, men fortsatt går glipp av ABS)

Til å begynne med, sykkel blir twin-LED-lykter, en LED baklykten, et fullt digitalt og omfattende instrumentering konsollen og en assist og slipper clutchen. Den K15-modellen, som er solgt i Sør-Øst-Asia, blir opp-ned gafler sammen med ABS-som de Indisk-spec modell hopper, forståelig nok, fordi kostnadene ville gå opp av en god del! Vi ønsker Yamaha tilbys ABS på ny-gen R15, selv hvis, som et alternativ, fordi den slags resultater det gir, ABS burde vært standard, faktisk. Du får også en USB-lader og en rekke ekstrautstyr, for eksempel et Daytona eksos og Metzeler bak dekk, alle for en kostnad, selvfølgelig. Men Metzelers skal ha blitt tilbudt på begge hjul.

Motor og ytelse

(K15 V3 gjør 19 bhp og 15.1 Nm optimalt dreiemoment)

Den nye-gen R15 får en haug med oppdateringer til motoren. Det er en 155 cc, ensylindret væske avkjølt motor som gjør 19 bhp ved 10 000 rpm og 15.1 Nm optimalt dreiemoment på 8,500 rpm. Deretter er det ganske glatt 6-trinns girkasse som godt. Men den største oppdateringen på at motoren får er variabel ventil utløsing eller VVA. Det er variabel ventil timing i vanlig tale og sin jobb først og fremst er å få motoren til å pumpe ut mer dreiemoment og kraft i begge ender av rev utvalg. Dette betyr at du starter fra andre utstyret, rev vanskelig og som du går opp tannhjul, du føler innsiden av sykkel churning og doling ut en overdådig spredning av kraft og dreiemoment helt fra 5,000 rpm til den røde linjen. Vi så sykkelen nå ulovlige hastigheter på mindre tid enn det tar å fortelle om det, og vi slags likte det!

(Ytelsen av sykkelen vil forlate deg til å smile inne i hjelmen)

Den 6-trinns girkassen i tandem med motoren, fungerer som en drøm. Du nærmer deg et hjørne, brems hardt, drop down to tannhjul i en fei og akselerere hardt og hele operasjonen vil sette den bredeste smil på ansiktet ditt. Slip og hjelpe clutch er et segment første og det fungerer veldig bra. Hard downshifts ikke lett la bak lås opp og skyv ukontrollert. .

Håndtering og bremsing

Jordnær og kvikk, ny-gen R15 er som den er ment å være. Den har ingen problemer med å bytte retningene raskt. Bli den hiver sykkelen hardt i hjørnet eller filtrering gjennom trafikken, K15 vil gjerne forhandle enten enkel og uanstrengt. Du tar tid å stole på sykkelen i hjørnene fordi MRF Nylogrip dekk er ikke den stickiest av mange selv om de er store nok. Hvis jeg skulle kjøpe sykkel, ville jeg umiddelbart bytte MRF for bedre og stickier dekk, kanskje Metzelers. På den måten kan man presse sykkelen enda hardere og gjøre det med bedre selvtillit.

(Bremsene på R15 V3 kunne ha hatt litt mer bite)

Den R15 V3 nå får en større plate foran (282 mm) og en 220 mm bak. Mens bremsekraft var tilstrekkelig, vi ønsker at sykkelen tilbys en litt mer bite. Oppbremsing er progressiv, men en touch mer skarphet ville vært velkommen. Selvfølgelig, ABS er sårt savnet.

Ri-kvalitet og ergonomi

(Sykkelen har en høyere sete nå sammen med senket styret, noe som gjør for en engasjert kjørestilling)

Vi er faktisk ganske like tur kvaliteten på sykkel. Suspensjon er ikke så stiv som vi trodde det ville være. Det absorberer humper og knust asfalt bedre enn hva vi forventet, på den vanlige hverdagen veier. Betyr det at du kan sette i lange timer på sykkelen? Vel, du kan hvis du har en sterk kjerne og solid håndledd. Ridning holdning på R15 V3 er enda mer opptatt med sete høyde er økt med 15 mm og festes på sykkelstyret blir senket ytterligere enn hva det var før. Jeg klokket betydelig kjørelengde på sykkel over to dager og vel, håndledd gjorde vondt. Ikke at jeg er epitome av fitness. Er det et spørsmål om å bli vant til? Muligens, men en lang daglig pendling, spesielt i sommermånedene, kan renne ut.

Siste ord

(Den tredje gen R15 er priset til ₹ 1.26 lakh, ex-showroom, Delhi)

Vi liker det! Tredje generasjon av Yamaha R15 er legemliggjørelsen av hva R15 har alltid stått for. Ren uhemmet moro og rimelig på det. Det er nå priset til ₹ 1.26 lakh (ex-showroom, Delhi). Lagre for utelatelse av ABS og stickier standard dekk, er det lite vi kan feil med sykkelen. Ytelsen er engasjerende og sykkel er mer enn ivrig etter å bli ridd hardt. Hvis du liker hjørner rask og ønsker å klippe tennene på mindre vekt sykler før du flytter til større sykler, dette er det ideelle sykkel du kan kjøpe.

0 Kommentarer

Actionbilder av Azam Siddiqui

For den nyeste auto news og