440PS Porsche Cayenne GTS i salg fra midten av November | Bilkjøring Nyheter | Ærlig John

0
219

Porsche har annonsert at en 440PS GTS versjon av sin Cayenne vil være tilgjengelig for bestilling fra November 19, priset fra £72,523. Kraften kommer fra en twin-turbo V6-bensinmotor og er opp 20PS over den gamle bilen V8, for å 440PS.

Dreiemoment er opp også, ved å 85Nm å 600Nm. Ytelsen er imponerende – 0-62mph tar en sportsbil rivaliserende 5.1 sekunder med den valgfrie chrono pakke installert, mens toppfarten er 162mph. Eksternt Cayenne får foran styling fra Cayenne Turbo, pluss Sport Design-pakke, som inkluderer hjulbuene utvidelser.

Det er også en takspoiler, pluss svart kontrasterende detaljer inkludert skrift og 20-tommers lettmetallfelger. I hytta er det åtte-veis elektrisk justerbare seter trimmet i skinn og Alcantara, med ulike andre Alcantara interiør interiør elementer.

Porsche har også lagt til en ny oppføring-nivå Cayenne modell, drevet av en 3,0-liters naturlig aspirert V6 knyttet til en åtte-trinns automatgir. Toppeffekt er 300PS, noe som gir en 0-62mph sprint tid på 7,7 sekunder og en toppfart på 143mph. Den entry level Cayenne er priset fra £49,576.