Audi Q3 får mer makt og forbedret økonomi | Bilkjøring Nyheter | Ærlig John

0
44

Audi har avduket facelifted Q3, med oppdaterte motorer og styling. SUV får mer makt og opp til 13 prosent mer drivstoff økonomi, selv om det også vil bli dyrere, med priser som starter på £25,340 – noen £1500 mer enn den utgående modellen. Bestille bøker åpner i desember, med leveransene starter i April 2015.

Den oppdaterte motorserien ser front-hjulet stasjonen Q3 få 1.4 TFSI-motor, med sylinder-on-demand-teknologi, som slår ned to av de fire sylindere under lett belastning å spare drivstoff. Som et resultat, 150PS bensinmotor avgir 128g/km med CO2 og bruker et hevdet 50.4 mpg når koblet til en sekstrinns manuell girkasse. Utslipp opphav til 136g/km CO2 med den seks-trinns auto S tronic (ni gram mindre enn den gamle drivverk), mens drivstofføkonomi synker til 47.9 mpg.

Den 2.0-liters bensinmotor har også blitt omarbeidet og nå har 180PS, med mulighet for manuell eller S tronic dobbel-clutch automat. I front-hjulet stasjonen, 2.0 TFSI avgir bare 119g/km CO2, mens tilbake et hevdet 61.4 mpg. Kombinert med quattro drivverk, motor vil returnere et hevdet 42.8 mpg og avgir 152g/km CO2, som er en betydelig besparelse av 27g over det gamle apparatet.

Den tredje bensin enhet – en 2,5-liters fem-sylindret TFSI – er reservert for RS Q3, og dens 30PS makt oppgradere til 340PS bidrar til å drive Q3 fra 0-62mph i bare på 4,8 sekunder. Økonomien er 32.8 mpg, ifølge offisielle tall.

Den 2.0-liters diesel er tilgjengelig med to utganger, 150PS og 184PS, med valg av manuelle eller automatiske girkasser. De fire-sylindret diesel kan være kombinert med front-hjulet stasjonen eller quattro-systemet og utslipp varierer fra 119g/km til 139g/km CO2. Som petrols, drivstoff-økonomien er bedret, med opp til 61.4 mpg tilgjengelig fra front-hjulet stasjonen diesel.

Visuelt, for 3. kvartal ser nesten identisk med den forrige modellen, selv om Audi har montert en “3D-effekten singleframe-grillen’, sammen med revidert støtfangere og nye utseendet lettmetallfelger. Xenon-pærer og LED-kjørelys er også utstyrt som standard, sammen med en full body-farget lakk.

Alle Q3-modeller får bedre specs, med Audi drive, sport seter, med fire-veis elektrisk lumbar support, og et nytt ratt utstyrt til basen (SE) modeller. S-line versjoner få full LED hovedlys, drevet bakluke og muligheten til sportunderstell, uten ekstra kostnad, mens området topping S linje, samt spesifikasjon legger større 19-tommers lettmetallfelger, privacy glass og metallic lakk, sammen med navigasjon og perforert skinn interiør.

Prisene starter på £25,340 for de 1,4-liters bensin med front-hjulet stasjonen (SE) og stige til £35,520 for den 2.0-liters diesel med quattro i området topping S linje, samt trim. Priser for RS-versjonen er ennå ikke bekreftet, men regner med å betale rundt kr lag 44.000.