‘Hardkokt Noir’ SHATTERSTAR Tittel Kommer i oktober fra MARVEL

0
86

Kreditt: Yasmine Putri (Marvel Comics)

Kreditt: Yasmine Putri (Marvel Comics)

Tidligere DC-eksklusiv creator Tim Seeley er på vei tilbake til Marvel til å lansere en Shatterstar begrenset serie med artist Carlos Villa. Planen skal lanseres i oktober, Shatterstar kommer fra Seeley ‘s dyp forståelse av den karakter som går helt tilbake til en 12 år gammel Seeley lese Nye Mutanter #99 – tegnet’ s debut.

“The dude er en fremmed gladiator!” Seeley forteller Marvel.com. “Og innenfor sider av oss møte ham, han stikker seg av med hans eget sverd for å drepe de slemme fyren står bak ham.”

Fra 1991 til 2018, Seeley tilnærming til X-Force alum er decidely forskjellige.

“Min interesse for ham nå er mer i “hardkokt noir” deler av karakter. Han er denne fyren hvis liv var vold for sport – og nå er han prøvde å gå videre fra det. Men det er slik en tynn tråd som holder ham i denne nye linje av lovligheten, og det er lett å bryte.”

Seeley går på å legge ut sin pitch for boken.

“Når livet han bygget forvitrer, Shatterstar er nødt til å spørre seg om han virkelig noensinne ga opp gladiator ringen. Serien vil være en del John Wick, en dash av Will Eisner er En Kontrakt med Gud, og fylt med masse masse interdimensjonelle X-Menn Super Helten mythos.”

Shatterstar #1 er planlagt å debut oktober 3, og kjøre i fem saker.