Offroad cruise-control tilgjengelig på Range Rover og Range Rover Sport | Motor Nyheter | Ærlig John

0
57

Land Rover har innført en nylig oppdatert Range Rover, med forskjøvet motorer, en ny head-up-display og cruise-kontroll designet for å opprettholde hastigheten over av veien ruter.

Den TDV6-motor har blitt revidert for å forbedre økonomien, som er 8,5 prosent bedre på 40.9 mpg, med utslipp av 182g/km. Den SDV6 har blitt bedre også, med en økning i kraft fra 292PS å 306PS. Økonomien har blitt forbedret med syv prosent til 40.4 mpg, med utslipp av 185g/km.

Den mest imponerende stykke av nytt utstyr er kalt All-Terreng Fremgang Kontroll (ATPC) som er effektivt en langsom hastighet (cruise-kontroll designet for å opprettholde en fastsatt hastighet uavhengig av forhold – opp og ned bakker og over glatte overflater. Det kan bli satt i en hastighet på 1mph å 19mph.

Et annet nytt utstyr som tilbys på Range Rover-modeller er en head-up display, hvilke prosjekter informasjon i linjen av syne, inkludert navigasjon retningene, trafikkskilt informasjon og hastighet. HUD er en £1000 alternativet, mens ATPC koster kr 175.