Skoda tilby utgående Fabia med 20 prosent av | Bilkjøring Nyheter | Ærlig John

0
40

Skoda er å tilby sine utgående Fabia med tilsvarende beløp uten MVA. Kjøpere kan spare 20 prosent – opp til £2949 – på ulike Fabia modeller i både kombi og eiendom kropp. Den entry-spec 1.2 S-modellen, som koster £9595 er utelukket.

Resten av serien er tilgjengelig med reduksjon imidlertid, inkludert den populære Monte Carlo edition og spekter-topping, høy ytelse vRS. Dette er drevet av en 180PS twin-belastes med 1,4-liters bensinmotor og normalt ville kostet £17,555 – men er tilgjengelig fra £14,044 etter reduksjoner. Tilbudet dekker også fornuftig, økonomisk 1.6 TDI i SE trim – kjøpere kan redde £2270.

Alasdair Stewart, merkevaresjef ŠKODA UK, sa: “Fabia har alltid representert fantastisk verdi for pengene, og denne nyeste tilbudet gjør det til en enda mer spennende pakke. Dette er en flott mulighet til å kjøpe en av våre mest vellykkede modeller til en utrolig pris…”

Gjeldende Skoda Fabia er i ferd med å fases ut og erstattes med en helt ny bil, på grunn av å komme i STORBRITANNIA fra tidlig 2015. Denne modellen vil koste fra kr 10,600 og det er ikke gis med 20 prosent av.