VIDEO: Driver incriminates seg med dashcam | Bilkjøring Nyheter | Ærlig John

0
115

Vi hører ofte om hvor nyttig dash-kameraer på å fange som var på feil i en kollisjon, men driver i denne videoen sannsynligvis ønsker han ikke har det installert. I videoen nedenfor kameraet registrerer en driver i regnvær uten hans vindusviskere slått på.

Når en bil som krysser foran ham mangelen på sikt fører til en kollisjon – etter som driver umiddelbart innser sin feil, og aktiverer vindusviskere. Men dash kameraet tar hele arrangementet – som beviser driver uaktsomhet og feil til forsikringsselskapene.

SmartWitness administrerende direktør Simon Marsh sa: “Hvis det ikke var for tilstedeværelse av kameraet ville det ha vært umulig å bevise sin uaktsomhet fordi ingen ville ha lagt merke til at han ikke hadde slått på hans vindusviskere før kollisjonen. Selv om du ikke hadde lagt merke til, hvordan ville du bevise det uten opptakene?”