Volvo lanserer rufsete stil V60 Cross Country | Bilkjøring Nyheter | Ærlig John

0
97

Volvo har annonsert en ny Cross Country variant av V60 eiendom. Det er til å bli tilbudt i STORBRITANNIA med en dieselmotor-serie, med topp modeller dra nytte av all-hjulet stasjonen. Du forvente å betale fra rundt £24,000 når salget starter i Mai 2015.

Den V60 langrenn rir 65mm høyere enn en vanlig V60 og bærer mer robust styling, inkludert støtfanger extender-enheter og skli plater. I hytta langrenn får skinn interiør i sort med mørk brun søm.

Strøm kommer fra fire sylinder D3 og fem sylinder D4 dieselmotorer, med respektive makt utganger av 136PS og 181PS. Den D4 vil bli tilbudt med et utvalg av front-wheel-eller firehjulsdrift. Du kan forvente mer detaljer om priser og utstyr nivåer nærmere biler lanseringen i Sommeren 2015.