WITCHBLADE Team Har “Gode Intensjoner” Etter “Livet Etter’

0
159

Kreditt: Silje Ingranata (Image Comics/Topp Ku)

Kreditt: Silje Ingranata (Image Comics/Topp Ku)

Den Witchblade har valgt en annen… men hun kan ikke være klar for det som skal komme. Alex Underwood var en journalist overtok kappe etter å ha blitt skutt ned og til venstre for død. Nå, thrusted inn i en kamp i den usynlige verden av demoner og monstre blant oss, Alex kamper mørkets krefter som Witchblade for en ny generasjon av demoner og uhellige skapninger.

Topp Ku er nylig relansert Witchblade endte sin første bue med juni, #6, så nå Newsarama snakker til serien forfatter Caitlin Kitredge og artist Silje Ingranata om begynnelsen av “Gode Intensjoner” med August 8 Witchblade #7. Duoen forklare hvordan Alex avviker fra det tidligere bærere Sara Pezzini og Dani Baptiste, traumer Alex tar med henne, samt hva som ligger forut for den nye bæreren av Witchblade.

Newsarama: Okay, Caitlin, Silje, Alex Underwood har ikke hatt Witchblade for så lenge, men hun får innblikk i hva som skjer. Hvor er hun ved utgangen av Witchblade #6, som er pakket inn din første bue?

Kreditt: Silje Ingranata (Image Comics/Topp Ku)

Caitlin Kittredge: Dette bestemte problemet er kulminasjonen av alt som har skjedd siden Alex ble Witchblade – hun vender ut mot kroppen-hopping demon hun jaget, hun lærer seg noen ubehagelige sannheter om sine venner og sine fiender, og vi får en større del av sin fortid og tragedie og overlevelse instinkt som har formet henne til den Witchblade er perfekte vert. Og det er en full-blåst, ingen har sperret demon vs. Witchblade slagsmål, noe som alltid er gøy.

Roberta Ingranata: For Alex, Witchblade var en kroket vei å gå. For oss lesere og fans, som visste allerede den Witchblade krefter, var uvanlig at Alex ikke til å bruke dem umiddelbart i problemet. For Alex, Witchblade har fått en personlig utfordring, en mystisk funn som har en lang vei å gå, overfylt med massevis av demoner…indre og overnaturlige.

Den nye arc vil være mer fokusert på Alex, hun vil utvide sin kunnskap om Gjenstander. Vi får se rustning mer ofte, og hun vil kjempe med nye fiender. Johnny, Alex første kjærlighet, vil spille en grunnleggende rolle i hele rolle i den neste spørsmål, så vil vi se Alex kjempe selv følelsesmessig.

Kreditt: Silje Ingranata (Image Comics/Topp Ku)

Nrama: Hva tror du er Alex største parallell mellom henne og Sara eller selv Dani? Hva tror du er hennes største forskjellen?

Kittredge: Alle tre av dem er utrolig sterke kvinner smidd i brann av sin fortid – de har alle forskjellige traumer, ulike tap og ulike kilder til styrke, men de er alle consummate overlevende med jern vil. Hvis det er en stor forskjell i Alex, jeg vil si det er at hun er litt nærmere den mørke fortiden sin, nervene er litt mer raw-hun setter andre først og hjelper alle før seg selv, og på grunn av at hun fortsatt har grove kanter som ikke har grodd fra arrangementer vi har sett i boka så langt, som hun er kidnappet som barn og overleve en IED angrep i Afghanistan.

Hun er en veldig rask elev og en veldig tøff kvinne, men hun er ny i denne verden, og hun kommer til å snuble noen ganger før hun finner hennes føtter – men på grunn av at jeg håper at våre lesere kan se noe av seg selv i henne.

Ingranata: Sara, Danielle, og Alex er tre kvinner med ulike personligheter og egenskaper som kan tolke strøm av Witchblade i en personlig måte i henhold til sin natur, men det de har til felles er mot og evne til å gjøre de rette tingene i det rette øyeblikket.

Nrama: Det er slutten av første bue her, hvordan føler du deg om det, og hvis du har vokst som skaperne?

Kreditt: Silje Ingranata (Image Comics/Topp Ku)

Kittredge: Dette har vært en utrolig opplevelse – Witchblade og Toppen Ku Artefakt universet var en av mine bøtte listen tegneserier til å jobbe på når jeg var en baby forfatter. Jeg er fortsatt i ærefrykt at Marc Silvestri, Matt Hawkins, og Eric Stephenson på Toppen Ku/Bildet er ikke bare inviterte meg til å føre tilsyn med relansering av tittelen, men overlot meg til å ta styringen og virkelig gå for det. Når jeg ble invitert til å pitch jeg sa til meg selv at det var å gå stor eller gå hjem, at jeg ikke ville få en sjanse som dette igjen, så jeg satt opp en historie som var en stor merkbar forandring fra hva som hadde kommet før, mens du fremdeles beholder kjernen av det som gjør Witchblade DEN WITCHBLADE.

Jeg føler at jeg har virkelig vokst til å fortelle en historie i en stor, episk felles universe versus å spille i min egen lille sandkasse med min skaper eide titler. Og jeg føler meg som meg, Silje, Bryan, og Troy har helt gelled som en kreativ enhet – hver utgave blåser meg unna med det visuelle, og jeg kan ikke vente med å utforske bredere Artefakt-vers fremover.

Kreditt: Silje Ingranata (Image Comics/Topp Ku)

Ingranata: Absolutt ja. Det var en stor personlig og team-opplevelse. Jeg kan ikke vente med å starte den andre arc!

Nrama: har du planer for Witchblade alumni gjør cameos i nær fremtid, eller er du mer fokusert på Alex å ha sitt eget mannskap?

Kittredge: kastet vi så kjærlig kaller Team Witchblade vil fortsatt være Alex-core støtte fremover, men vi kommer til å introdusere mange flere typer monstre, nye antagonister og nye allierte i fremtidige bøker. Og trygg, jeg har vært valgkamp med krefter som skal til for å ha noen kjente fjes dukker opp i boka, så vi får se!

Nrama: Silje, kan du snakke om inspirasjonen bak disse demon design?

Ingranata: Demoner er en besittelse, men også skyggene i oss, er vår usikkerhet. Jeg ønsket å trekke dem som mørke slyngtråder, den konkrete form av demoniske krefter. Det samme var for rustning: jeg prøvde å lage et design som var en blanding av to verdener, fortid og nåtid. Jeg ønsket å lage en klar referanse til fortiden, men med færre detaljer, mer moderne og minimalistisk. Akkurat som vår verden i dag, vår kle og møbler. Jeg spurte meg selv om i dag, hadde jeg Witchblade, hvordan ville jeg forvandle meg selv? Og her er rustning; enkle, praktiske, ren, mørk, sterk.

Kreditt: Silje Ingranata (Image Comics/Topp Ku)

Nrama: Så det første handel kommer ut 11. juli, da en ny arc begynner med August er Witchblade #7. Tror du at planen bør være mer omfavnet? Gi leserne en måned for å fange opp og da kan de hoppe på?

Kittredge: Yup, sperring noen kosmisk katastrofe, når vi sier månedlige tittel mener vi det – med en pause ved slutten av hver “sesong” eller bue for handelen, så hvis du er i overstadig leser kan du få med deg!

Nrama: Med “Livet Etter” ferdig, vi har “Gode Intensjoner” arc annonsert, hva som ligger foran for Alex og selskapet?

Kittredge: jeg kaller dette for vår “med stor makt følger et stort ansvar” arc – Alex har lært knepene for å bruke Witchblade og hva hennes hensikt i å bruke det, men det er så mye mer at hun ikke er klar over ennå, hjul innenfor hjul av den overnaturlige verden, med kosmisk konsekvensene. “Gode Intensjoner” trekker tilbake en annen gardin, og vi fordype deg ett nivå dypere inn i hva slags storm er på horisonten som forårsaket den Witchblade å finne en ny vert her og nå.

Alex vil møte opp til det faktum at hun virkelig er en av de barrierer mot ufattelig mørke på jorden, og at det medfører store kostnader i det menneskelige liv, hun har jobbet så hardt for å beskytte. Dette er en perfekt andre bue for våre ta på Witchblade, og det er akkurat den type historie som jeg liker å skrive mest avslørende et lite stykke av mythos, mye karakter utvikling, og en stor hjelpe Alex ganking demoner og monstre. Skal være gøy!