Awwdorable! Varun Dhawan eller Karan Johar älskling son, Yash – som ser sötare i den här bilden?

0
32

kommentarer

  • Varun Dhawan och Natasha Dalal är film dag i bilder
  • Varun Dhawan och Banita Sandhu är kemi under trailer lanseringen av oktober kommer att lämna dig som vill ha mer
  • Karan Johar alla Hjärtans dag fest för singlar: Sonakshi Sinha, Bhumi Pednekar, Athiya Shetty anländer
  • Sui Dhaaga första titt ut! Varun Dhawan och Anushka Sharma aldrig sett innan avatar kommer att göra dig sugen på för film

Kom ihåg när Nick Jonas ställs mot en koalabjörn i en Australian zoo och Priyanka kommenterade fråga, vem är sötare? Vi har en liknande situation i dag med Varun Dhawan och Karan Johar älskling son, Yash Johar. Ae Dil Hai Mushkil regissören tog till sitt Instagram-konto för att dela en Insta historia med Varun och hans son säger att de “twinning”. Bilden var för söt för ord för att ens beskriva det och det omedelbart smälte våra hjärtan. Vi vet Varun är mycket förtjust i barn men antar att han delar med sig av en speciell rapport eller i samband med Yash. Läs Också: Äntligen! Varun Dhawan introducerar sin nyfödda systerdotter till fans och resten av världen

Karan som blev stolt far till tvillingar – Yash och Roohi nästan 1,5 år tillbaka, är upptagen med att njuta av sitt föräldraskap och en roll som han alltid ville att vårda. Yash och Roohi är äpplen i hans ögon och det finns ingen förneka att de får all sin uppmärksamhet. På dagar då ace direktören är upptagen med sitt professionella åtaganden, han ser till att han har hållit dig uppdaterad om dem. Medan barnen är för unga för att säga något, vi vill veta vad deras första ord var. Var det “Pappa” eller “Pappa”? Läs också: Karan Johar är tvillingar Yash och Roohi lära sig mer om jazz musik tack vare deras mormor – se video

Karan Johar är bedårande barn har också börjat besöker hans kontor och interagera med sina stjärnor och talanger. Nyligen såg vi hur de minglade med Janhvi Kapoor och Ishaan Khatter under sin pr-scheman och deras bilder var helt bedårande. Nu ser vi Yash mötes-och Varun och allt vi vill göra är att rama in sin bild ASAP. Även oktober-stjärniga hotell är omgivet av barn i dessa dagar. Han välkomnade nyligen sin systerdotter till Dhawan familjen och även delat med sig av sina första bilden med hela familjen idag. Och nu ser vi honom bindning med Yash Johar. Gissa skådespelare är bara att försöka vara bra med dem, för de är alltid det bästa sättet att interagera med.