Awwdorable! Varun Dhawan eller Karan Johar er darling sønn, Yash – som ser søtere i dette bildet?

0
37

kommentarer

  • Varun Dhawan og Natasha Dalal er film-dato i bilder
  • Varun Dhawan og Banita Sandhu er kjemi under tilhengeren lanseringen av oktober vil forlate deg som ønsker mer
  • Karan Johar er Valentine ‘ s day bash for enkeltrom: Sonakshi Sinha, Bhumi Pednekar, Athiya Shetty kommer
  • Sui Dhaaga først ser ut! Varun Dhawan og Anushka Sharma aldri har sett før avatar vil gjøre deg ivrige etter filmen

Husk når Nick Jonas som utgjøres mot en Koala bjørn i en Australian zoo og Priyanka kommenterte å spørre hvem som er søtere? Vi har en lignende situasjon i dag med Varun Dhawan og Karan Johar er darling sønn, Yash Johar. Ae-Dil Hai Mushkil direktør tok sin Instagram-kontoen din til å dele en Insta historie med Varun og hans sønn som sier at de er “twinning’. Bildet var for søt for ord til å selv beskrive det, og det umiddelbart smeltet våre hjerter. Vi vet Varun er ekstremt glad i barn, men antar han deler en spesiell rapport eller i forbindelse med Yash. Les Også: Endelig! Varun Dhawan introduserer sin nyfødte niese til fans og resten av verden

Karan som ble en stolt far til tvillinger – Yash og Roohi nesten 1,5 år tilbake, er opptatt nyter sitt foreldreskap og en rolle han har alltid ønsket å verne. Yash og Roohi er epler av øynene hans og det er ingen tvil om at de får all sin oppmerksomhet. På dager når ace-direktør er opptatt med sitt profesjonelle forpliktelser, han sørger for at han har holdt oppdatert om dem. Mens barna er for unge til å si noe, ville vi ønsker å vite hva deres første ord var. Var det ‘Pappa’ eller ‘Pappa’? Les også: Karan Johar er tvillinger Yash og Roohi er å lære om jazz musikk, takket være sin bestemor – se video

Karan Johar er bedårende barn har også begynt å besøke kontoret hans og i samspill med sine stjerner og talenter. Nylig så vi hvordan de blanda med Janhvi Kapoor og Ishaan Khatter under deres salgsfremmende tidsplaner og deres bilder var helt bedårende. Nå ser vi Yash møte Varun og alt vi ønsker å gjøre er å ramme deres bilde ASAP. Selv oktober-stjerners hotellet er omgitt av babyer i disse dager. Han har nylig velkommen hans niese til Dhawan familie og selv delte sine første bilde med hele familien i dag. Og nå ser vi ham bonding med Yash Johar. Gjett skuespilleren er bare prøver å være flink med dem, for de er alltid den beste til å samhandle med.