Google Betalar nu stöd för boardingkort, biljetter till evenemang och peer-to-peer-överföringar av pengar

0
40

Google äntligen bestämde sig för att kombinera alla dess olika betaltjänster i en i januari, och Google Betala föddes. Nu företaget att lägga till några mycket efterfrågade funktioner i appen.

Första off, Google Betala nu lagrar dina boardingkort och evenemangsbiljetter, tillsammans med ditt kort. Du bara spara dem från lik av Ticketmaster eller Sydväst och att du alltid har dem till hands. Stöd för flera emittenter kommer snart – Eventbrite, Singapore Airlines, och Vueling har varit namn-tappade i kungörelsen.

Biljetterna kommer att leva i samma Passerar fliken som din lojalitetskort, presentkort och erbjudanden i Google Betal-app för Android. Poängen är naturligtvis att sedan använda din telefon som din biljett eller boardingkort), nr utskrift krävs.

Nästa upp, Google betalar och Betalar Skicka apps är att gå samman för att låta dig skicka eller begära pengar till vänner direkt från Google Betal-app, om du bor i USA (detta kommer snart till STORBRITANNIEN). Att dela upp en proposition om en flik som du plockat upp (och betalat för i och med att Google Betalar), kan du trycka på en senare köpa och omedelbart begära pengar från upp till fem personer.

Du kan lättare hantera din betalning info finns i Google Betal-app för Android och iOS, samt på webben. Allt synkroniseras med ditt Google-Konto, föga förvånande, så några uppdateringar till din info gjort på webben kommer att återspeglas i apps, och vice versa.