Hum jag Är på Grund Av Oss Trailer : Kushal Tandon, Karishma Sharma och Ridhima Pandit berättelse av ambitioner och relationer ser ut att bli en känslomässig affär

0
22

kommentarer

  • Karishma Sharma nyligen bikini bilder kommer att få dig att säga Hot Damn!
  • Ragini MMS Returnerar skådespelerska Karishma Sharma ser ganska i hennes avslappnade avatar
  • Karishma Sharma Heta Och Sexiga Bilder
  • Karishma Sharma Badbyxor Och Bikini Bilder

Idag, ALT Balaji presenterade trailern för sin nya show Hum jag Är på Grund Av Oss. Det stjärnor Kushal Tandon, Karishma Sharma och Ridhima Pandit och Payal Bhojwani i huvudrollerna. Showen var ursprungligen titeln som Kapoor. I trailern kan vi se att de tre systrarna kommer till staden med en hel del drömmar. I själva verket, många jämför det med hit Ekta Kapoor seriell Kasamh Se. Båda av dem att falla i kärlek med samma kille, som spelas av Kushal. Han är en varm och vacker tycoon i webb-serien. Medan Ridhima karaktär är den sedesamma ärlig, Karishma är den spelare som inte har något emot att förföra hennes sätt att materiella vinster. Plattformen har gett olika föreställningar om kvinnor bindning oavsett om det är Haq Se eller ens till en del, Dev D. Detta är en omtumlande resa av känslor, ambitioner, kärlek och kaos, mellan systrarna. Vi gillade helt Ridhima och Karishma karaktärer från vad vi såg. I nästa trailer, vi hoppas att få se mer av Kushal roll. Det är en skyndade love-making sekvens mellan Kushal och Karishma som säkert kommer att ta lite ögonglober.

Hur gör ambitioner och önskningar förändras förhållandet mellan tre älskande systrar?
Uppfyller Kapoor systrar i #Hum streaming 30 juli på ALTBalaji#ALTBalajiOriginal | @ektaravikapoor | @KushalT2803 | @iKarishmaSharma | @PanditRidhima | @ipayal_bhojwanipic.twitter.com/HTIZlPZQGv

— ALTBalaji (@altbalaji) 11 juli 2018

Skådespelare Satyajeet Sharma som vi såg på showen, Ek Duje Ke Vaaste spelar också en central del. Vi gissar att han kommer att falla i kärlek med Isha, som är Karishma på visa. Berättelser av ändrade ekvationer mellan systrar har varit en stor hit på TV. Vi har att se hur denna biljettpriser på den digitala rymden.