Hum jeg Er på Grunn Av Oss Trailer : Kushal Tandon, Karishma Sharma og Ridhima Pandit fortelling om ambisjoner og relasjoner lover å være en emosjonell affære

0
35

kommentarer

  • Karishma Sharma ‘ s siste bikini bilder vil få deg til å si Hot Damn!
  • Ragini MMS Returnerer skuespiller Karishma Sharma ser ganske i hennes uformelle avatar
  • Karishma Sharma Hot Og Sexy Bilder
  • Karishma Sharma Badetøy Og Bikini Bilder

I dag, ALT Balaji avduket tilhenger av sitt nye show Hum jeg Er på Grunn Av Oss. Det stjerner Kushal Tandon, Karishma Sharma og Ridhima Pandit og Payal Bhojwani i hovedrollene. Showet ble først tittelen som Kapoor. I traileren, kan vi se at de tre søstrene kom til byen med mange drømmer. Faktisk, mange sammenligner det med hit Ekta Kapoor seriell Kasamh Se. Begge falle i kjærlighet med den samme fyren, spilt av Kushal. Han er en varm og vakker tycoon i web-serien. Mens Ridhima karakter er anstendig ærlige, Karishma er den spilleren som ikke tankene å forføre henne veien til vesentlige gevinster. Plattformen har gitt ulike forestillinger om kvinner bonding om det er Haq Se eller selv til en viss grad, Dev D. Dette er en stormende ri av følelser, ambisjoner, kjærlighet og uro mellom de to søstrene. Vi ganske likt Ridhima og Karishma tegn fra hva vi så. I neste tilhenger, vi håper å se mer av Kushal rolle. Det er en oppjaget kjærlighet-making rekkefølge mellom Kushal og Karishma som vil sikkert ta noen øyeepler.

Hvordan gjøre ambisjoner og ønsker endre forholdet mellom tre kjærlig søstre?
Møte Kapoor søstre i #Hum streaming 30. juli på ALTBalaji#ALTBalajiOriginal | @ektaravikapoor | @KushalT2803 | @iKarishmaSharma | @PanditRidhima | @ipayal_bhojwanipic.twitter.com/HTIZlPZQGv

— ALTBalaji (@altbalaji) 11. juli 2018

Skuespiller Satyajeet Sharma, som vi så på showet, Ek Duje-Ke Vaaste spiller også en sentral del. Vi antar at han vil falle i kjærlighet med Isha, som er Karishma på showet. Historier om endret ligninger mellom søstre har blitt en stor hit på TV. Vi må se hvordan denne prisene på det digitale rom.