Medan Ileana D’Cruz prunkar hennes sexiga tillbaka på den här bilden, låt oss inte kalla det så ..

0
28

kommentarer

  • Ileana D’Cruz Kriti Sanon, Pooja Hegde lära dig hur man rockar blåjeans på flygplatsen
  • Mubarakan co-stjärnor Ileana D’Cruz och Athiya Shetty samlas för en senare händelse
  • Dag och Natt: Ileana D’Cruz-Andrew Kneebone, Shilpa Shetty-Raj Kundra njuta av en romantisk middag
  • Ileana D’Cruz, Arjun Kapoor, Shruti Haasan är oklanderlig styling på en ny händelse kommer att få dina ögon hooked på dem

Ileana D’Cruz vet hur man gör rubriker med hennes Instagram bilder. Bara några månader tidigare hade vi hennes fans diskuterar om hon väntar sitt första barn med sin pojkvän eller är hon inte? Bilden gick viral, men skådespelerskan inte bry sig om att rensa luften och visste inte heller att hon utfärda ett uttalande. Nu, ännu en bild av Ms D’Cruz är inställningen internet på brand-och tittare är redan upptagen taggning som ‘topless’. Medan skådespelerskan är nonchalera henne tillbaka och vi behöver inte förneka hur vansinnigt varm hon ute i det men hey, det är inte topless. Definitivt inte. Läs också: Ileana D’Cruz: Det skulle vara pryd för att säga “jag vill inte vara en prop i en film”

För de som har en svag syn, låt oss klara alla förvirring. Skådespelerskan är klädd i en chic backless klädsel som är tydligt synliga. Du kan se hennes ensemble på botten av den här bilden runt kanten och det är inte så svårt att avkoda. Även om det är ganska uppenbart att du forsa om henne väl tonade tillbaka, låt oss inte förstöra bilden av hennes tänk på att vara ” topless.’ Bilden i sig är mycket vacker och Ileana gjorde det ännu mer imponerande med hennes stora djupa ögon, långa flätor och sensuell look. Läs också: Om du fortfarande gissa om Ileana D’Cruz är gravid eller inte, skådespelerskan har ett entydigt svar – visa pic

Kommer till hennes arbete framför, Ileana sågs senast i Baadshaho och Raid med Ajay Devgn inlägg som hon har inga framtida projekt som presenterats. Skådespelerskan tar sitt eget lilla tid att läsa manus och välja den som imponerar henne mest.