Mens Ileana D’Cruz flaunts hennes sexy tilbake i dette bildet, la oss ikke begrepet det som TOPLESS

0
35

kommentarer

  • Ileana D’Cruz, Kriti Sanon, Pooja Hegde lære deg hvordan å rocke denims på flyplassen
  • Mubarakan co-stjerner Ileana D’Cruz og Athiya Shetty komme sammen for en tilstelning
  • Dato Kveld: Ileana D’Cruz-Andrew Kneebone, Shilpa Shetty-Raj Kundra nyt en romantisk middag
  • Ileana D’Cruz, Arjun Kapoor, Shruti Haasan er upåklagelig styling på en tilstelning vil få øynene hekta på dem

Ileana D’Cruz vet sikkert hvordan å lage overskrifter med hennes Instagram bilder. Bare måneder tidligere hadde vi hennes fans debattere om hun venter sitt første barn med kjæresten eller er hun det ikke? Bildet gikk viral, men skuespilleren hadde ikke gidder å rense luften heller ikke hun komme med en uttalelse. Nå, enda et bilde av Ms D’Cruz er innstillingen internett på brann og seerne er allerede opptatt tagging det som “topless’. Mens skuespiller er flaunting henne tilbake, og vi ikke nekte for hvor sinnsykt varmt hun ser i det, men hei, det er ikke toppløs. Definitivt ikke. Les også: Ileana D’Cruz: Det ville være prippen til å si “jeg ønsker ikke å være en rekvisitt i en film”

For de som har et svakt syn, la oss fjerne alle for forvirring. Skuespilleren er iført en elegant ryggløse antrekk som er godt synlig. Du kan se hennes ensemble på bunnen av dette bildet rundt kantene, og det er ikke så vanskelig å dekode. Mens det er ganske åpenbart at du sprut om henne godt tonet tilbake, la oss ikke ødelegge bildet ved å anta henne til å være ” topless.’ Bildet i seg selv er veldig vakker og Ileana gjort det enda mer imponerende med sin store dype øyne, lange lokker, og at trykkende se. Les også: Hvis du fortsatt gjette om Ileana D’Cruz er gravid eller ikke, skuespilleren har et klart svar – vis bilde

Kommer til hennes arbeid foran, Ileana ble sist sett i Baadshaho og Raid med Ajay Devgn innlegget som hun har ingen fremtidige prosjekter annonsert. Skuespilleren er å ta sine egne søte tid på å lese skript og plukke det som imponerer henne mest.