Samsung Galaxy Note9 trycker du göra läcker som visar slående likheter med den Note8

0
32

Om du har problem med att berätta för Samsung Galaxy S8 och S9 isär (eller S8+ och S9+) från framsidan, vet att situationen kommer inte att bli annorlunda för dig när du tittar på en Note9 bredvid en Note8.

Detta har visat sig i och med den bild som du kan se nedan, som är en påstådd läcka trycker du göra för kommande Galaxy Note9. Och det ser mycket ut som sin föregångare, åtminstone från den här vinkeln.

Visst, om du är en riktig smartphone-kännare, du kommer nog märka att den nedre ramen är lite mindre än sin föregångare, och i hörnen än aldrig så lite mer böjda.

Den större förändring som kommer att hända på baksidan, som det ryktas om otaliga gånger tidigare, där fingerprint-sensor kommer att flytta under den horisontella ö som rymmer det dubbla kamera-system.

Totalt sett är dock, ur ett design perspektiv, det är klart att Note9 är att den Note8 vad S9+ och S9 var S8+ och S8, respektive.

Galaxy Note9 kommer att meddelas vid ett evenemang i new YORK den 9 augusti. Det förväntas att idrotten i stort sett samma specifikationer som den S9+, men kanske med en variation anställa 8GB RAM.

Den största skillnaden kommer att vara representerade genom det ryktas på 4 000 mAh-batteri kapacitet och förbättrad S Pen stylus, nu med stöd för Bluetooth. Telefonens skärm kommer också att vara marginellt större än sin föregångare, på 6,4 tum.