Transgender beauty queen Nitasha Biswas er alle satt til å gjøre sin debut med Dating I Mørket

0
50

kommentarer

Transgender beauty queen Nitasha Biswas er alle satt til å gjøre sin lille skjermen debut med “Dating I Mørket” på MTV. Hun sier til avslag er en del av livet for en transwoman i India. “Å være en transwoman i India, avvisninger er en del av våre liv. Vi har møtt, og fortsetter å møte avslag fra en arbeidsplass, venner, familie, og hvem vi falle i kjærlighet med. Jeg tror at kjærlighet har ingen kjønn, og det er denne positive holdning og tillit til at jeg holder som lar meg tror jeg vil finne min sjelevenn som vil omfavne meg uansett,” Nitasha sa i en uttalelse.

Nitasha ble født som en gutt i en konservativ Bengalsk familie. Hun går inn i verden av TV-en for å finne kjærligheten. Det var da hun var 22 at overgangen for sex endre operasjonen begynte, og på 26, hun vant kronen, som India s første trans skjønnhetsdronning og har representert India på det internasjonale nivå. LES OGSÅ: Nora Fatehi av Bigg Boss berømmelse til debut som vert med MTV-show Dating I Mørket

På hennes erfaring på showet, sa hun: “Min erfaring på” Dating I Mørket ” var ganske innholdsrik. Jeg gikk på to datoer, og selv om jeg ikke finne kjærligheten, men jeg er glad for, at jeg kunne fortelle det til min andre oppdatert om min reise på nasjonalt fjernsyn uten å nøle. Det tok mye mot, men det var flott å se mine dato hadde ingen problemer med å tilbringe tid med meg.”