Transpersoner beauty queen Nitasha Biswas är alla inställda på att göra sin debut med Dating In The Dark

0
77

kommentarer

Transpersoner beauty queen Nitasha Biswas är alla inställda på att göra sin debut med “Dejting In The Dark” på MTV. Hon säger nej är en del av livet för en transwoman i Indien. “Att vara en transwoman i Indien, avslag är en del av våra liv. Vi har haft och fortsätter att möta avslag från en arbetsplats, vänner, familj och vem vi faller i kärlek med. Jag tror att kärlek har inget kön och det är denna positiva attityd och förtroende, som jag håller som låter mig tro att jag kommer att hitta min själsfrände som kommer att omfamna mig oavsett,” Nitasha sade i ett uttalande.

Nitasha föddes som en pojke i en konservativ Bengali familj. Hon är på väg in i världen av TV: n för att hitta kärleken. Det var när hon var 22 så att övergången för könsbyte operation började och vid 26, hon vann kronan som Indiens första trans skönhetsdrottning och har representerat Indien på internationell nivå. LÄS OCKSÅ: Nora Fatehi av Bigg Boss berömmelse att göra debut som värd med MTV Dating In The Dark

På sin erfarenhet på showen, sade hon: “Min erfarenhet på” Dating In The Dark ” var ganska händelserik. Jag gick på två olika datum, och även om jag inte hitta kärlek men jag är glad, jag kan erkänna att min andra dag om min resa på nationell tv utan någon som helst tvekan. Det tog en hel del mod, men det var härligt att se hur min dag hade inga betänkligheter att spendera tid med mig.”