Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Spoiler Alert : Denne par er hemmelige romanse vil gjenforene Naira og Kartik på showet

0
36

kommentarer

  • Yeh Rishta Kya Kehlata Hai er Akshara og Naitik feire Gangaur – se bildene!
  • Som gjør den perfekt heroe av Indiske tv – Vise bilder!
  • Den perfekte pappaer på TV – Vise bilder!
  • Pooja Gaur, Drashti Dhami, Sanaya Irani, Hina Khan – TV bahus slå nydelig babes offscreen!

Skilsmisse spor er hva fans av showet snakker om akkurat nå. Vi vil se Suwarna dvs. Parul Chauhan et møte med en ulykke på showet. Som alltid, Kartik vil legge skylden på Naira. Denne gangen vil vi se Naitik, spilt av Vishal Singh ta en sterk trinn for sin datter. Han vil si at han er uegnet for barnet sitt som han aldri støtter henne og Naira fortjener bedre enn ham i hennes liv. Han sier han ikke kan se barnet sitt i smerte hver gang.

Men beslutningstakere har en overraskelse i vente. Det virker Manasi vil være i kjærlighet med Anmol. Som vi vet, hun er Kartik søster mens han er Naira bror. Når eks-paret kommer til å vite at de er i hemmelighet i et forhold, de vil revurdere deres beslutning. Det virker som de vil føle at deres skilsmisse vil skade deres sjanser til å bli gift. Dette er en frisk ny vri på historien. Manasi er den som ved et uhell drept Akshara og familien tilga henne for det.

Yeh Rishta Kya Kehlata Hai har gjort vel konsekvent på listene. Denne friske utvikling vil sikkert øke publikums nysgjerrighet. Promo for skilsmisse sporet ble utgitt denne helgen. Som per rapporter, Parul fikk mye anerkjennelse fra team for hennes emosjonelle ytelse. Stay tuned for å BollywoodLife for mer scoop og oppdateringer.