Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Spoiler Alert : det Här paret är hemlig romans som kommer att återförena Naira och Kartik på visa

0
39

kommentarer

  • Yeh Rishta Kya Kehlata hais Akshara och Naitik fira Gangaur – se bilder!
  • Vem gör den perfekt hjälte av Indiska tv – View-bilder!
  • Den perfekta pappor på TV – View-bilder!
  • Pooja Gaur, Drashti Dhami, Sanaya Irani, Hina Khan – TV bahus sin tur underbara babes offscreen!

Skilsmässan spår är vad fans av showen talar om just nu. Vi kommer att se Suwarna dvs Parul Chauhan möte med en olycka på visa. Som alltid, Kartik kommer att lägga skulden på Naira. Denna tid vi kommer att se Naitik, som spelas av Vishal Singh ta ett stort steg för sin dotter. Han kommer säga att han är olämplig för sitt barn som han aldrig stöder henne och Naira förtjänar bättre än honom i hennes liv. Han säger att han inte kan se sitt barn i smärta varje gång.

Men beslutsfattarna har en överraskning i beredskap. Det verkar Manasi kommer att vara i kärlek med Anmol. Som vi vet, hon är Kartik syster medan han är Naira bror. När den frånskilda par kommer att veta att de i hemlighet i en relation, kommer de att ompröva sina beslut. Det verkar som att de kommer att känna att deras skilsmässa kommer att skada sina chanser att få gifta sig. Detta är en ny twist till historien. Manasi är den som av misstag dödade Akshara och familjen förlät henne för det.

Yeh Rishta Kya Kehlata Hai har varit bra genomgående på listorna. Denna nya utveckling kommer säkert att spike publikens nyfikenhet. Promo av skilsmässa spår släpptes i helgen. Enligt rapporter, Parul fick mycket uppskattning från teamet för hennes känslomässiga prestanda. Håll ögonen öppna för att BollywoodLife för mer scoop och uppdateringar.