Ledelse i Løpet av Velstand Kan Forberede Deg for Tøffe Tider

0
60

Image credit: Keystock/Shutterstock

Ledere trenger for å utmerke seg i vanskelige tider hvis de ønsker å skape en bærekraftig virksomhet.

To viktige tall som kom ut i forrige uke: andre kvartal BNP-tallene viser en økning på 4 prosent, og juli sysselsetting poster som viser høyest sysselsetting i nesten 18 år. I tillegg, Apple ble den første billion-dollar selskapet stock market verdi. Mange mennesker er å feire disse tallene og andre positive økonomiske tall, men erfarne ledere vet at virksomheten er sykliske og hva som kommer opp må komme ned. På nær horisonten er nyere sysselsetting tall som ikke reflekterer den potensielle virkningen av nye tariffer, og vi vet alle at BNP bare gir et øyeblikksbilde i tid, ikke som en prediksjon av fremtidige forhold.

Bedriftsledere tenke fremover og erkjenne at i gode tider kan det virke som stuss av kontanter vil bare øke, men i virkeligheten, det er en nedgang rundt nesten hvert hjørne. Mens det er mye å feire i gjeldende tall, det er også mange ukjente faktorer. Fortsatt vekst kan bli kortvarig, eller det kan vare i flere kvartaler. Til slutt, ting som renter, drivstoffkostnader, politisk ustabilitet og virkningen av tariffer kan dramatisk endre den aktuelle banen.

Ledere er planleggere og handle i øyeblikket, utnytte kraften av nå for å skape bærekraftige virksomheter. Bedrifter kan tåle tøffe tider, og hvis du bor i bransjen lenge nok, tøffe tider er garantert å komme. Selskaper som Coca-Cola, Cigna og JPMorgan Chase & Co. har stått wars, depresjoner, sosiale omveltninger og teknologisk endring. De har tilpasset seg, er kvikk og forberedt seg godt for transformasjon. Takeaway er at hvis et slikt variert utvalg av bedrifter kan håndtere endring, bedriften har også evnen til å ikke bare tåler nedgangstider, men jevn fremgang i dem.

Skape en bærekraftig virksomhet er ikke bare en funksjon av lykke og gode produkter, men også lederskap, som gjenkjenner utfordringen er ikke hvordan å blomstre i løpet av de gode tider, men i å vite hvordan å lage levetid ved å utnytte folk og ressurser i øyeblikket for å skape bærekraft.

Hvilke tiltak kan ledere ta i øyeblikket som vil lønne seg i fremtiden nedgangstider? Her er tre sentrale ledelse tiltak som kan legge til rette for denne suksessen.

Betale oppmerksomhet til kvalitet

I min virksomhet, jeg har alltid levd med den filosofien at det ikke er noen konkurranse hvis du er den beste. Jeg har ikke undersøkt konkurransen om å konkurrere på pris, heller ikke har jeg kutte hjørner for å maksimere profitt. I stedet, jeg har alltid fokusert på å tilby de beste produktene jeg kan for å øke lønnsomheten. Forbrukere søker ut ting som sist, og hvis du oppretter et kvalitetsprodukt, din bedrift vil vare så lenge som dine produkter gjør.

Selskaper ofte hastverk med å dra nytte av et hett marked, og antar de vil ha evne til å betjene feil eller forbedre produktene som de kommer inn i markedet. Men oppfatninger kan sandbag langsiktig suksess for enhver bedrift. Den Iomega Zip-Stasjon var et liv-veksler for meg i 1994, da det ga meg massive nye lagringskapasitet, men kvaliteten problemer er dømt til det, fører til PC-Verden, en vurdering som i det 15. verste teknologi produktet av alle tid. Det ble en flash-in-the-pan snarere enn en industri-endre standard som kan stå testen av tid.

Bygge en lojal team

Ledere forberede seg for fremtiden av ikke bare å skape sterke produkter, men også ved å bygge sterke lag. Å investere i opplæring og teambuilding, har utbetalingene som tåler nedganger i fremtiden.

Ansatte er villige til å stå ved et selskap i tøffe tider når selskapet belønner dem i gode tider. I løpet av de siste store resesjonen, da mange selskaper permitterte ansatte, selskaper som Apple nektet å skyte noen. Apple har bygget sin billion-dollar business, ikke gjennom oppkjøp og fusjoner, som kan føre til oppsigelser, men ved å investere i sin egen visjon. Ikke alle produkter har blitt en home run for Apple, og noen har vært feil (Apple Newton, Apple Pippin, “hockey puck” mus), men Apple har sterkt lojale ansatte og kunder. De har alltid sagt at de ville stikke av sine støttespillere, inkludert de ansatte, og de alltid har gjort. Lojalitet av teamet har alltid vært viktig i Apple, og markedet cap av en trillion dollar denne uken viser hva resultatet kan bli.

Apple er ikke det eneste selskapet å skape lojale lag. Selv små bedrifter kan verdien den enkelte og skape et støttende teamet. Ved å opprette en ånd av comradery og en policy om åpenhet, bedrifter av alle størrelser kan bygge lag som band sammen over selv den mest turbulente økonomiske tider.

Ledere bank prosjekter og ideer for fremtiden

En av de vanskeligste tingene ledere kan gjøre er å lagre et prosjekt eller en idé for vanskelige tider. Akkurat som penger i banken kan ta brodden av en nedtur, strategisk holde disse ressursene til rett tid kan gjøre en stor forskjell. I min bedrift, som jeg nesten alltid holde tilbake en strålende markedsføring idé for utgivelse i sommermånedene. Sommeren er sesongmessig sakte for meg, og å vite at jeg har et ess i hullet for sommeren alltid hjelper meg å unngå å gruble eller frykter magre måneder. Ved å gjøre dette, har jeg konsekvent skapt entusiasme og buy-in i en tid da jeg pleide å tegne en stor rød “X” på tvers av August i kalenderen min.

Det er vanskelig for ledere å ikke trekke på avtrekkeren så snart en god idé eller innovasjon presenterer seg selv. Ved banktjenester disse, akkurat som vi bruker kontanter, kan vi unngå lenser og byster mange andre bedrifter lider av.

Ledelse handler ikke bare om å maksimere fortjenesten, men også å skape en bærekraftig virksomhet. Metodene som er formulert er påvist strategier for å opprettholde virksomheten. Disse er grunnlaget for suksess for bedrifter som siste århundre, eller til og med et millennium. Og til slutt, ledelse handler om å transformere strøm av øyeblikk til noe som kan stå testen av tid.