132 mijl bereik Kia Soul Elektrische in het verenigd koninkrijk voor het einde van 2014 | Auto-News | Honest John

0
14

KIA Soul EV, met een gecertificeerd EC bereik van 212 kilometer (afstand van 132,5 km), wordt nu gepland om in te gaan op de verkoop in het verenigd koninkrijk tegen het einde van 2014. Deze 132 mijl bereik is veel groter dan elke andere elektrische auto op hetzelfde prijsniveau.

De productie voor de export is nu begonnen met KIA ‘ s Gwangju fabriek in Zuid-Korea. De eerste Ziel EVs uit de productielijn bestemd zijn voor een aantal Europese landen en zijn gepland om te gaan op de verkoop in europa in de tweede helft van het jaar. Uitgang naar verwachting 5.000 auto ‘ s.

Met een hoge capaciteit 192-cel 27 kWh lithium-ion polymeer batterij pack, 212 km van de Ziel EV ‘ s drive-serie is nu gecertificeerd voor Europa. Belangrijke instrumenten voor de Ziel EV ‘ s uitstaande drive-serie zijn toonaangevende 200 Wh/kg cel energie-dichtheid en een aantal state-of-the-art energiebesparende functies, zoals de nieuwe warmtepomp, smart air intake controle systeem en een nieuw, eigen ventilatie systeem die zorgen voor een maximale driving range, zonder verlies van energie voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC). De Ziel EV maakt ook gebruik van regeneratieve remmen te vangen en te recyclen in de batterij van de kinetische energie die ontstaat terwijl de auto kustvaarders en remmen.

De stroom komt van een 81.4 kW (110 pk) elektromotor, het produceren van een uitgebreid en direct beschikbaar 285 Nm (29 kg/m) van de koppel, het besturen van de voorwielen via een single speed constante verhouding versnelling vermindering eenheid.

De acceleratie naar 100 kmh (62 mph) wordt voorspeld te nemen 11.2 seconden, terwijl de topsnelheid is in de regio van 145 km / uur (90 km / u).

De accu is gemonteerd onder de cabine, zorgen voor een laag zwaartepunt en bij te dragen aan de auto ‘ s bereikt rijden, behandeling en verfijning.

Het opladen wordt bereikt door het inpluggen van de Ziel EV in een standaard huishouden van stroom. Laadtijden zijn tot vijf uur voor een volledig lege accu ‘ met een 6.6 kW AC langzame lader. Een 80 procent belast kan worden bereikt in slechts 25 minuten met een 100 kW lader (indien beschikbaar) of 33 minuten met een 50 kW DC lader.

De nieuwe Ziel EV heeft bereikt voor de wereldwijde auto-industrie de eerste UL Environment Validatie voor het bevatten van 23,942 gram bio-based kunststof en 10 procent bio-gebaseerd op organische koolstof. Ziel EV ‘ s recyclebaar interieur materialen zijn onder andere Bio-Plastic, Bio-Schuim, Bio Stof-en Bio-PET Vilt, in combinatie met een lage vluchtige organische stoffen en de nieuw ontwikkelde antibacteriële materialen en verf.

De Ziel EV zal gaan over de verkoop in het verenigd koninkrijk vanaf eind 2014. Klanten zijn in staat om zich van hun belang in de Ziel EV en blijf up-to-date met de nieuwste lancering van informatie op:

www.kia.co.uk/new-cars/soul-ev-signup-form