Goodwood Festival of Speed 2014: Motorcross en BMX-rijders om te pronken met hun vaardigheden | Auto-News | Honest John

0
17

Goodwood van Actie Sporten of GAS, is om terug te keren naar het Goodwood Festival of Speed in 2014 met een line-up van enkele van de beste ruiters uit de Motorcross, BMX en mountainbiken. Zij presenteren hun dood tarten paardrijden vaardigheden en het aanbieden van tips voor aankomende sterren in de GAS-ervaring zone.

X-Games gouden medaillewinnaar en Freestyle Motorcross oprichter van Edgar Torronteras zal aanwezig zijn, samen met Petr Pilat van de tsjechische Republiek, die zei: “Vorig jaar op GAS-we hadden een geweldige tijd, mooi weer, leuke mensen en zo’ n ongelooflijke gebeurtenis. Ik ben stoked om te worden uitgenodigd terug.”

Andere sterren die pronken met hun vaardigheden op een jump-cursus vol zijn, Kye Forte, een Brit en voormalig wereld kampioen BMX, plus legendarische proeven rider Dougie Lampkin.