Nieuwe diesel motor worden weergegeven in de volgende Mazda2 | Auto-News | Honest John

0
25

De volgende generatie Mazda2, verschuldigd op de verkoop in 2015, is een nieuwe dieselmotor met behulp van de SkyActiv technologie wordt gezien in de Mazda6, de Mazda2 en de CX-5. De 1,5-liter vier-cilinder motor produceert 105PS en een indrukwekkende 250Nm koppel van 1500-2500rpm. Mazda belooft toonaangevende emissies en de economie, maar er zijn geen cijfers nog.

High-tech beschikt over een turbo met variabele geometrie boost te geven over een breder rev-range, en een geavanceerd koelsysteem voor een verbeterde thermische efficiëntie. Zo goed als nieuwe motor, de nieuwe Mazda2 dezelfde efficiëntie technologieën gezien in andere Mazda-modellen, met inbegrip van stop/start en een van de rem-energie terugwinning systeem.

De nieuwe Mazda2 zal worden aangeboden met benzine-of dieselmotor, en is het gevolg in het verenigd koninkrijk in 2015.