AccorHotels lanceert MyChicAfrica, een nieuwe lifestyle & travel media platform

0
25

Deze baanbrekende nieuwe aanpak van AccorHotels heeft tot doel het continent meer toegankelijk en open, niet alleen voor internationale reizigers, maar voor Afrikanen en de diaspora te herontdekken en te vieren de mode, kunst, eten, moderniteit, design, avontuur, naast het besturen van het maatschappelijk discours.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

CASABLANCA, MAROKKO – Mode, kunst, reizen, eten, design, avontuur, architectuur, hi-tech/hi-touch en creativiteit, Afrika is positief, vol met nieuwe en onbekende ervaringen. AccorHotels gasten uitnodigen, reizende nomaden en de nieuwsgierig-op-hart op het herontdekken van het continent door een volledig nieuwe lens – MyChicAfrica (MyChicAfrica.accorhotels.com)– met inspiratie inzichten, nieuwe verhalen, en visueel arresteren inhoud.

Na de enorm succesvolle #MyChicAfrica social media campagne, die gekoppeld prominente Afrikaanse beïnvloeders die samen zorgen voor een “off the beaten track’ kijk op hun locaties, AccorHotels in Afrika is nu klaar om de onderneming nog verder. De lancering van de levensstijl media platform MyChicAfrica.AccorHotels.com – een depot van een materiaal genaamd na dit cultureel curator campagne, is uitgerust met een speciale redactionele team biedt nieuwe inzichten en nieuwe reizen routes voor het cultureel nieuwsgierig.

“Sinds onze eerste dag in Afrika meer dan 40 jaar geleden om onze activiteiten in meer dan 20 landen vandaag de dag, we hebben opgegraven van een positieve maar realistische beeld van Afrika als een moderne en gedurfde continent, doordrenkt in creativiteit, ontmaskerd landschappen en biedt een schat aan culturele schatten uit het verleden, heden en toekomst”, zei Souleymane Khol, Vice President, Sales, Marketing, Distributie & Revenue Management bij AccorHotels-Afrika & Indische Oceaan.

MyChicAfrica – een Presentatie van het Continent
MyChicAfrica.AccorHotels.com is een showcase van Afrika – een diversiteit van landschappen en culturele rijkdom, en dat maakt het één van de mooiste reisbestemmingen in de wereld. Deze baanbrekende nieuwe aanpak van AccorHotels heeft tot doel het continent meer toegankelijk en open, niet alleen voor internationale reizigers, maar voor Afrikanen en de diaspora te herontdekken en te vieren de mode, kunst, eten, moderniteit, design, avontuur, naast het besturen van het maatschappelijk discours.

Volgens de gastvrijheid verslag van Jumia Reizen, toerisme in Afrika heeft de potentie om de belangrijkste bijdrager aan het continent totale BBP. Bovendien, het digitale eco-systeem in Afrika ondergaat een enorme groei, waardoor het een geschikt moment voor AccorHotels te presenteren, catalogus en het onthullen van het continent in een sterk visuele en inhoudelijke manier door middel van deze online media platform MyChicAfrica.AccorHotels.com.

MyChicAfrica – Een Gateway naar Afrikaanse Ervaringen
MyChicAfrica.AccorHotels.com is een spannende rekening van de Afrikaanse manier van leven door middel van vier verschillende gebieden: Innovatie & Creativiteit, Reizen & Ervaring, Lifestyle & Luxury, Cultuur En Ontdekking.

Een selectie van actuele verhalen zijn:

Kimono maken gebruik van inheemse Afrikaanse doek in plaats van de traditionele Japanse zijde.

Een nieuw tijdperk voor Afrikaanse fotografie met Keniaanse fotograaf Osborne Macharia, bekend van zijn werk met de grootste merken en het doorbreken van belemmeringen in het proces.

De beste surf spots zijn niet in Hawaii, Californië of zelfs Australië, ze zijn in Senegal met 1,5 – 2 meter hoog en 4 meter hoge golven.

Het overweldigende succes van Marvel ‘ s Black Panther film versterkt het gesprek op het Afrofuturisme. Lees meer over hoe moderne Afrika is het terugwinnen van zichzelf.

Kameroen is doorgaans niet gezien als reis bestemming, maar het kapselt-Afrika in een notendop.

“AccorHotels heeft altijd geloofd in de toekomst van Afrika en deelt nu de waardering en kennis van het continent met anderen. Daarnaast MyChicAfrica, we hebben gewaagd in andere gebieden dicht bij de Afrikaanse consument, met inbegrip van een mobiele betaaldienst en gratis gebruik van de mobiele telefoon om te zorgen voor een naadloze en aangesloten ervaring in een van onze hotels en bijdragen aan de groeiende digitale eco-systeem in Afrika”, concludeerde Souleymane Khol.