AccorHotels lanserar MyChicAfrica, en ny livsstil & travel media-plattform

0
42

Denna banbrytande ny strategi från AccorHotels syftar till att göra kontinent mer tillgänglig och öppen för inte endast internationella resenärer, men för Afrikaner och diasporan att återupptäcka och fira mode, konst, mat, modernitet, design, äventyr i tillägg till att driva sociala diskursen.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

CASABLANCA, MAROCKO – Mode, konst, resor, mat, design, äventyr, arkitektur, hi-tech – /hi-touch och kreativitet, Afrika är positivt fullmatat med nya och oupptäckta erfarenheter. AccorHotels bjuda in gäster som reser nomader och nyfiken-på-hjärtat att återupptäcka kontinenten genom en helt ny lins – MyChicAfrica (MyChicAfrica.accorhotels.com)– med inspiration insikter, nya berättelser och fängslande innehåll.

Efter den oerhört framgångsrika #MyChicAfrica kampanj i sociala medier, som parade framstående Afrikansk påverkare tillsammans för att ge en “off the beaten track” – titta på deras språk, AccorHotels i Afrika är nu klar att våga ännu mer. Lanseringen av sin livsstil media platform – MyChicAfrica.AccorHotels.com – en förvaring av material uppkallad efter detta kulturellt organiserad kampanj, har en engagerad redaktion som ger nya insikter och nya resplaner för kulturellt nyfikna.

“Eftersom våra tidigaste dagar i Afrika för över 40 år sedan att vår verksamhet i över 20 länder idag, vi har grävt fram en positiv men realistisk bild av Afrika som en modern och vågad kontinenten, genomsyrad av kreativitet, omaskerade landskap och erbjuder en rikedom av kulturella pärlor – det förflutna, nuet och framtiden”, säger Souleymane Khol, Vice Vd, Försäljning, Marknadsföring, Distribution & Revenue Management på AccorHotels Afrika & Indiska Oceanen.

MyChicAfrica – Visar upp Kontinenten
MyChicAfrica.AccorHotels.com en presentation av Afrika – en mångfald av landskap och kulturella rikedom, vilket gör den till en av de vackraste resmål i världen. Denna banbrytande ny strategi från AccorHotels syftar till att göra kontinent mer tillgänglig och öppen för inte endast internationella resenärer, men för Afrikaner och diasporan att återupptäcka och fira mode, konst, mat, modernitet, design, äventyr i tillägg till att driva sociala diskursen.

Enligt gästfrihet rapport från Jumia Resor, turism i Afrika har potential att bli den ledande bidragsgivare till kontinenten s totala BNP. Dessutom, den digitala eko-system i Afrika är under stark tillväxt, vilket gör detta ett lämpligt tillfälle för AccorHotels att visa upp, katalog och avslöja hela kontinenten i ett dramatiskt visuella och redaktionella väg genom denna online-media plattform – MyChicAfrica.AccorHotels.com.

MyChicAfrica – En Inkörsport till Afrikanska Erfarenheter
MyChicAfrica.AccorHotels.com är en spännande hänsyn till den Afrikanska livsstilen genom fyra olika områden: Innovation Och Kreativitet, Resor Och Erfarenheter, Livsstil & Lyx, Kultur & Discovery.

Ett urval av aktuella historier är:

Kimono göra med inhemska Afrikanska tyg istället för traditionella Japanska silke.

En ny era för Afrikanska fotografering med Kenyanska fotograf Osborne Macharia, känd för sitt arbete med världens största varumärken och bryta barriärer i processen.

De bästa surfingplatser är inte i Hawaii, Kalifornien och även Australien, de är i Senegal med 1,5 – 2 meter hög och 4 meter höga vågor.

Den överväldigande framgången av Marvel ‘ s Black Panther filmen har stärkt konversation på AfroFuturism. Läs om hur det moderna Afrika är att återerövra sig själv.

Kamerun är inte normalt ses som ett resmål, men det sammanfattar Afrika i ett nötskal.

“AccorHotels har alltid trott på Afrikas framtid och är nu dela med sig av sin förståelse och kunskap om kontinenten med andra. Dessutom MyChicAfrica, vi har vågat sig in i andra områden som har nära till Afrikanska konsumenter, inklusive en mobil betalningslösning och kostnadsfri användning av mobiltelefon för att ge en sömlös och ansluten erfarenhet av vårt hotell samt bidra till den växande digitala eko-system i Afrika”, konstaterade Souleymane Khol.