AccorHotels lanserer MyChicAfrica, en ny livsstil & travel media plattform

0
28

Denne banebrytende ny tilnærming fra AccorHotels har som mål å gjøre kontinentet er mer tilgjengelige og åpne for ikke bare internasjonale reisende, men for Afrikanere og diaspora å gjenoppdage og feire mote, kunst, mat, modernitet, design, eventyr, i tillegg til å kjøre sosiale diskurs.

googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

CASABLANCA, MAROKKO – Mote, kunst, reise, mat, design, eventyr, arkitektur, hi-tech/hi-touch og kreativitet, Afrika er positivt fylt til randen med nye og uoppdagede erfaringer. AccorHotels invitere gjester, reiser nomader og nysgjerrig-i-hjertet til å gjenoppdage kontinentet gjennom en helt ny linse – MyChicAfrica (MyChicAfrica.accorhotels.com)– med inspirasjon innsikt, nye fortellinger, og visuelt fengslende innhold.

Etter den svært vellykkede #MyChicAfrica sosiale medier-kampanje, som sammenkoblet fremtredende Afrikansk påvirkere sammen for å gi en ‘off the beaten track’ ser på sine omgivelser, AccorHotels i Afrika er nå klar for å dra det enda lenger. Lanseringen av sin livsstil media plattform – MyChicAfrica.AccorHotels.com – et depot av materiale som er oppkalt etter denne kulturelt kuratert kampanje, har en egen redaksjon som gir ny innsikt og nye reiseruter for de nysgjerrige.

“Siden vår tidligste dager i Afrika for over 40 år siden til vår virksomhet over 20 land i dag, har vi avdekket en positiv ennå realistisk bilde av Afrika som et moderne og dristig kontinentet, gjennomsyret av kreativitet, usminket landskap og tilbyr en skattekiste av kulturelle perler – fortid, nåtid og fremtid,” sa Souleymane Khol, Vice President, Salg, Markedsføring, Distribusjon Og Omsetning Ledelse på AccorHotels-Afrika Og det Indiske Hav.

MyChicAfrica – et Utstillingsvindu Kontinentet
MyChicAfrica.AccorHotels.com er en presentasjon av Afrika – et mangfold av landskap og kulturelle rikdommen, noe som gjør den til en av de vakreste reisemålene i verden. Denne banebrytende ny tilnærming fra AccorHotels har som mål å gjøre kontinentet er mer tilgjengelige og åpne for ikke bare internasjonale reisende, men for Afrikanere og diaspora å gjenoppdage og feire mote, kunst, mat, modernitet, design, eventyr, i tillegg til å kjøre sosiale diskurs.

I henhold til gjestfrihet rapport fra Jumia Reise, turisme i Afrika har potensial til å bli den ledende bidragsyter til kontinentet samlede BNP. Videre, digital øko-systemet i Afrika er i enorm vekst, noe som gjør dette til den perfekte tid for AccorHotels til å vise frem, katalog og avsløre kontinentet i en dramatisk visuelt og redaksjonelt vei gjennom denne online media plattform – MyChicAfrica.AccorHotels.com.

MyChicAfrica – En Inngangsport til Afrikanske Opplevelser
MyChicAfrica.AccorHotels.com er en spennende beretning om den Afrikanske måten av livet gjennom fire forskjellige områder: Innovasjon Og Kreativitet, Reise & Opplevelse, Livsstil & Luksus, Kultur Og Discovery.

Et utvalg av aktuelle historier inkluderer:

Kimono gjøre ved å bruke innfødte Afrikanske klut i stedet for tradisjonell Japansk silke.

En ny æra for Afrikansk fotografering med Kenyanske fotograf Osborne Macharia, kjent for sitt arbeid med verdens største merkevarer og bryte barrierer i prosessen.

De beste surfestedene er ikke i Hawaii, California, usa eller Australia, de er i Senegal med 1,5 – 2 meter høy og 4 meter høye bølger.

Den overveldende suksessen av Marvel ‘ s Black Panther-film har forsterket samtalen på AfroFuturism. Les om hvordan det moderne Afrika er å gjenvinne seg selv.

Kamerun er vanligvis ikke sett på som et reisemål, men det omslutter Afrika i et nøtteskall.

“AccorHotels har alltid trodd på Afrikas fremtid og er nå å dele sin forståelse og kunnskap av kontinentet med andre. I tillegg MyChicAfrica, vi har våget seg inn i andre områder nær Afrikanske forbrukere, inkludert en mobil betalingsløsning, og gratis mobiltelefon bruk for å gi deg en sømløs og koblet erfaring i våre hoteller samt bidra til det voksende digitale eco-system i Afrika” konkluderte Souleymane Khol.