HotelQuickly er nytt partnerskap skape innovative og interaktive global booking plattform

0
18

HotelQuickly satt til å “låse opp mer hotellbestillinger’ med add-on turer, aktiviteter og en reise samfunnet inspirerende reise opplevelser.

HotelQuickly Grunnlegger og Administrerende direktør Jerome Cle.
googletag.cmd.trykk(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

BANGKOK, THAILAND – Global hotel booking nettstedet og smarttelefon-app, HotelQuickly utvider sin virksomhet horisonter som det annonserer strategisk partnerskap online travel-deling fellesskapet, travelbook og online booking plattform for aktiviteter i Asia, eOasia; å skape en unik, go-til plattform hvor reisende bestille rabatterte hoteller og feriesteder over hele verden, planlegge turen og dele sine personlige reise opplevelser.

Med nye globale operative hovedkvarter i Bangkok SENTRUM denne uken, og injeksjon av finansiering, HotelQuickly, med hjelp av sin søster selskaper, er satt til å inspirere reisende og forme en mer integrert reiseliv og turisme industri for fremtiden; å skape en brukervennlig, interaktiv og integrert reise-alliert som bringer ut det beste i både destinasjoner og ferie muligheter.

Administrerende DIREKTØR og Aksjonær i eOasia, Elodie Badoual, mener samarbeider med HotelQuickly føles som en naturlig union. “Å reise er mye bredere enn der du bor og eOasia legger til et annet nivå til HotelQuickly erfaring ved å fremheve enkelte destinasjoner gjennom turer og aktiviteter i Asia, mens HotelQuickly låser opp rabatt opphold, slik at reisende kan bruke mer under deres tur.”

I mellomtiden, Grunnlegger av travelbook, Dean Kelly, uttrykker hvordan det er synergi i ethos bak selskapene. “I hjertet av HotelQuickly, og også eOasia, det er et forsøk på å koble til med reisende, mens travelbook vil utvide dette ytterligere ved å opprette en egen plass på nettet for reisende å koble til med hver andre også. Forbrukerne ønsker å fordype seg i en travel historie, og vårt samarbeid med HotelQuickly bringer at fortellingen til livet”.

Etablert i 2012, HotelQuickly søker å ‘låse opp mer hotellbestillinger’ for kunder, mens låse opp markeder over hele verden med økt global tilstedeværelse. Den første appen for å gi en siste-liten-hotellet bestillinger over to kontinenter, Asia og Australasia, HotelQuickly fortsetter sin reise gjennom Asia-Pacific-regionen. Sammen med å gjøre bestillinger på nett, kundene kan vekke fantasien også ved dypping i interessante og informative blogger på destinasjoner over hele verden.

Med millioner av brukere, HotelQuickly plattformen er tilgjengelig på 16 språk, med kontorer i Hong Kong, San Francisco, Singapore og Sydney. Selskapets ekspansjon planer, i 2018 og utover, rettet fra sin globale virksomhet base i Bangkok, og er støttet av internasjonale investorer, inkludert en nylig oppkjøpet av Rising Sun Merchant Services Pte. Ltd. Denne investeringen viser reell tillit i HotelQuickly helt i henhold til investering selskapets Grunnlegger og Administrerende direktør Jerome Cle, som nå fungerer som Formann av HotelQuickly, eOasia og travelbook.

“Som verden blir mindre, potensialet for innovative plattformer som samhandler og bringe sammen disse økende antall reisende er å få større og HotelQuickly fanger zeitgeist av interesse i rabatt tilbud på opphold og eksperimentell reise perfekt.”

HotelQuickly vil være å investere et betydelig beløp i oppgradering av teknologisk infrastruktur som inkluderer en ny nettside og mobile program.

Med sin finger på reiseruter av dagens reisende, HotelQuickly avslører også noen interessante fakta fra sine data.

Topp reisemål bestilt globalt er New York, Paris, Los Angeles, San Francisco, London, Tokyo og Bangkok. I mellomtiden, på topp destinasjoner i Thailand bestilt av HotelQuickly brukere er Bangkok, Phuket, Chiang Mai, Koh Lanta, Krabi og Koh Samui, med et gjennomsnittlig opphold på mellom 5-7 dager. Gjennomsnittlig alder av HotelQuickly brukere booking er 30, med de fleste booking 4-5-stjerners kjede hoteller samt boutique opphold, så vel som familier booking for ferier og solo reisende for fritids-og forretningsreisende.

Med den nyeste partnerskap og investering nyheter, sammen med nye Bangkok hovedkvarter, HotelQuickly er blitt en av de raskest voksende hotel booking plattformer i verden.