HotelQuickly s nya partnerskap skapa innovativa och interaktiva global plattform bokning

0
45

HotelQuickly set för att låsa upp fler hotell bokningar ” med lägg-på turer, aktiviteter och resor community inspirerande resa erfarenheter.

HotelQuickly Grundare och Chief Executive Officer Jerome Cle.
googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

BANGKOK, THAILAND – Global hotel bokning hemsida och smartphone app, HotelQuickly expanderar sin verksamhet horisonter som det meddelar strategiska partnerskap online-travel-dela gemenskapen, travelbook och bokning online plattform för verksamhet i Asien, eOasia; att skapa en unik, gå-till-plattform där resenärer att boka rabatterade hotell och resorts världen över, planera sin resa och dela med sig av sina personliga erfarenheter av resor.

Med nya globala operativa högkvarter i Bangkoks centrum den här veckan, och en injektion av finansiering, HotelQuickly, med hjälp av sin syster företag, är inställd på att inspirera resenärer och skapa en mer integrerad resor och turism industrin för framtiden, att skapa en användarvänlig, interaktiv och integrerad resor-allierad som tar fram det bästa i både destinationer och semestermöjligheter.

VD och delägare i eOasia, Elodie Badoual, anser att samarbeta med HotelQuickly känns som en naturlig förening. “Resor är mycket bredare än där du bor, och eOasia lägger till en annan nivå till HotelQuickly erfarenheter genom att lyfta fram enskilda destinationer genom utflykter och aktiviteter i Asien, samtidigt som HotelQuickly låser rabatterade vistelser, så att resenärer kan spendera mer under sin resa.”

Under tiden, Grundare av travelbook, Dean Kelly, uttrycker hur det är samverkan i filosofin bakom företagen. “I hjärtat av HotelQuickly, och även eOasia, det finns en strävan att få kontakt med resenärer, samtidigt som travelbook kommer att utvidga detta ytterligare genom att skapa en särskild plats på nätet för resenärer att ansluta med varandra också. Konsumenterna vill fördjupa sig i en reseberättelse, och vårt partnerskap med HotelQuickly innebär att berättelsen till liv”.

Etablerade i 2012, HotelQuickly syftar till att ” låsa upp fler hotell bokningar för kunder och samtidigt låsa upp marknader i hela världen med en ökad global närvaro. Den första appen för att ge en sista-minuten hotell bokningar över två världsdelar, Asien och Australasien, HotelQuickly har fortsatt sin resa i Asien-Stillahavsområdet. Tillsammans med att göra bokningar online, kunder kan väcka sin fantasi genom att doppa i intressanta och informativa bloggar på destinationer över hela världen.

Med miljontals användare, HotelQuickly plattform är tillgänglig på 16 språk, med kontor i Hong Kong, San Francisco, Singapore och Sydney. Bolagets expansionsplaner, 2018 och framåt, riktas från sin globala-bas i Bangkok, backas upp av internationella investerare, inklusive en nyligen genomförda förvärvet av Stigande Solen Merchant Services Pte. Ltd. Denna investering visar verkligt förtroende i HotelQuickly varumärke enligt de investeringar som bolagets Grundare och Chief Executive Officer Jerome Cle, som nu fungerar som arbetande Styrelseordförande i HotelQuickly, eOasia och travelbook.

“När världen blir allt mindre, potential för innovativa plattformar för att interagera och föra samman dessa ökande antalet resenärer blir större och HotelQuickly fångar tidsandan av intresse i rabatt erbjudanden på övernattningar och upplevelserika resor perfekt.”

HotelQuickly kommer att investera betydande belopp i att uppgradera dess tekniska infrastruktur som innehåller en ny webbplats och en mobil applikation.

Med sitt finger på körningar av dagens resenärer, HotelQuickly avslöjar också några intressanta fakta från sina uppgifter.

Toppen resa destinationer bokade globalt finns New York, Paris, Los Angeles, San Francisco, London, Tokyo och Bangkok. Under tiden, de bästa resmålen i Thailand bokad av HotelQuickly användare är Bangkok, Phuket, Chiang Mai, Koh Lanta, Krabi och Koh Samui, med en genomsnittlig vistelse på mellan 5-7 dagar. Den genomsnittliga åldern för HotelQuickly användare bokning är 30, med de flesta bokning 4-5-stjärniga kedja hotell samt boutique stannar, liksom familjer som bokar för semester och ensamresenärer för fritids-och affärsresenärer.

Med den senaste partnerskap och investeringar nyheter, tillsammans med nya Bangkok huvudkontor, HotelQuickly är att bli en av de snabbast växande hotel bokning plattformar i världen.