Inaugurele leiders van de toekomst in Reizen Retraite vult reisbranche kloof

0
39

De lancering gebeurtenis bracht 66 travel professionals uit de industrie op zowel de leverancier als de adviseur zijden in de leeftijd tussen 22 en 37.

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(‘leaderboard0_728x90’);})

SECAUCUS, NJ – TravelAge West, eigendom van Northstar Travel Group, gestart met de eerste Leiders van de Toekomst in Reizen Retreat (Het Toevluchtsoord) in Aspen, Colorado, Sept. 4-6, 2018, in de Aspen Meadows Resort, de thuisbasis van Het Aspen Institute. De Retraite is gewijd aan het aansluiten van de volgende generatie van de reis kopers en verkopers om te verplaatsen van de industrie naar voren.

“De reisbranche ontbrak een ruimte voor jonge professionals aan te sluiten, het ontwikkelen van hun leiderschap vaardigheden, en over de toekomst van onze industrie”, aldus Alicia Evanko-Lewis, Senior Vice President van Evenementen, Reizen Groep, Northstar Travel Group. “TravelAge West en Northstar Travel Group zag dat gat en ontwikkelde De Retraite.”

“Toen ik voor het eerst hoorde over De Retraite, ik heb echt opgewonden want het was iets dat ontbreekt in de markt. Ik wist dat ik moest onmiddellijk van toepassing zijn,” zei Scott Largay van Largay Reizen, Inc.

De lancering gebeurtenis bracht 66 travel professionals uit de industrie op zowel de leverancier als de adviseur zijden in de leeftijd tussen 22 en 37. De 41 volledig gehost reizen adviseurs aanwezig waren geselecteerd door middel van een sollicitatieprocedure eigen adviseurs te tonen hun persoonlijke merk, van gedachten kunnen wisselen over de huidige staat van de industrie en bieden professionele referenties.

“Mijn verwachtingen zijn volledig weggeblazen,” vervolgt Largay. “De Retraite is anders dan welke andere gebeurtenis dan dat ik ooit ben geweest. Wat TravelAge West hier heeft gedaan is het samenstellen van een agenda waar je verschillende mogelijkheden om echte gesprekken.”

Over drie dagen, deelnemers verbonden door middel van een unieke, gezamenlijke inhoud sessies; outdoor activiteiten zoals wandelen, fietsen en yoga; en sociale evenementen, lokale flare. Onderwijs gericht op de professionele ontwikkeling van onderwerpen die specifiek zijn voor leiders van de toekomst, en verschaft inzicht in hoe deze generatie zal invloed hebben op de toekomst van de reisbranche.

“Alle aspecten van De Retraite waren niet alleen informatief, maar ze waren ontworpen op een manier die ons geholpen bond,” zei Maja Gudelj van de Olijfboom Ontsnapt. “We hebben allemaal de gelegenheid gebruik gemaakt om te leren van elkaar en stimuleren elkaar. Dat gebeurt niet altijd op andere conferenties.”

Leverancier deelnemers vertegenwoordigd diverse segmenten van de industrie, waaronder luchtvaartmaatschappijen, hoteliers, de doelen, de oceaan en de rivier de cruisemaatschappijen en touroperators. Wat ze delen is een verlangen om beter te begrijpen hoe duizendjarige reis-adviseurs werken.

“Wat ik heb gekregen uit deze conferentie is een beter begrip van hoe deze generatie van reisadviseurs werkt,” zei Kyle Hassell van Delta Air Lines. “Door de verbindingen die ik heb gemaakt, heb ik geleerd wat onze adviseur partners nodig hebben, wat ze willen en wat ze verwachten van een leverancier. En nu kan ik dat allemaal terug naar ons team, dus we kunnen het ontwikkelen van producten, diensten en hulpmiddelen voor de volgende generatie van de industrie.”

De Retraite terug naar Aspen Meadows Sept. 3-5, 2019.